Mastürbasyon Nasil Bırakılır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

X SHADOW X

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Arkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
IMG_20250331_031008.jpg

Arkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
bırakmak için istememen lazım ama azaltmak için kendini meşgul edebilirsin. Örneğin evde durma gez spora git kendini geliştir minimuma düşer böylelikle bence + zevke geliyorum dediğin şeyleri izleme örneğin bu karıyı izleme tiktokta görüyosan sil tiktoğu

Alıntıyı görüntüle
ciddi ciddi cevaplayayım umarım ciddisinizdir.
Çözümü boş kalmayacaksınız.
Habire bir uğraş bulacaksınız kendiliğinden bu istek geçiyor zaten ve üşeniyorsunuz

Hocam, kendinize hakim olmanız lazım. Çok değil 21 gün (Alışık olduğunuz için size fazla gelebilir ama gerçekten çok değil.) dayansanız kolay gelmeye başlıyor. Kesinlikle kendinize o kuralı koymanız lazım. Mümkünse aileninzin yanına falan gidin, dikkatiniz o yönlere kaymaz hem. Kafanızda bitirmeniz lazım direkt bu işi.

ciddi ciddi cevaplayayım umarım ciddisinizdir.
Çözümü boş kalmayacaksınız.
Habire bir uğraş bulacaksınız kendiliğinden bu istek geçiyor zaten ve üşeniyorsunuz
Hocam geceleri oluyor genelde.psikolojik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bırakmak için istememen lazım ama azaltmak için kendini meşgul edebilirsin. Örneğin evde durma gez spora git kendini geliştir minimuma düşer böylelikle bence + zevke geliyorum dediğin şeyleri izleme örneğin bu karıyı izleme tiktokta görüyosan sil tiktoğu
Mantıklı galeriyide temizlim en azından psikoli açıdan bir alternatif kalmamış olur eyvallah

Son düzenleme:
Hocam geceleri oluyor genelde.psikolojik

Mantıklı galeriyide ***** en azından psikoli açıdan bir alternatif kalmamış olur eyvallah
eskiden telegram dc sunucularında geziniyodum bu konulardan bende. Sonra dc de tüm swlerden çıktım telegramdanda aynı şekil. Kendime alternatif bırakmadım. Bu şekilde kurtulmuştum en azından bağımlılıktan

Reis benim anca izleyince kalkıyor sen problemlisin
O da bir problem.

Alıntıyı görüntüle

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,990
Üyeler
186,281
Son üye
ersank26