- Reaksiyon skoru
- 310
bırakmak için istememen lazım ama azaltmak için kendini meşgul edebilirsin. Örneğin evde durma gez spora git kendini geliştir minimuma düşer böylelikle bence + zevke geliyorum dediğin şeyleri izleme örneğin bu karıyı izleme tiktokta görüyosan sil tiktoğuArkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
ciddi ciddi cevaplayayım umarım ciddisinizdir.Arkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
yapmayarakArkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
şuna kaldıranda ne bilimArkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
Hocam geceleri oluyor genelde.psikolojikciddi ciddi cevaplayayım umarım ciddisinizdir.
Çözümü boş kalmayacaksınız.
Habire bir uğraş bulacaksınız kendiliğinden bu istek geçiyor zaten ve üşeniyorsunuz
Mantıklı galeriyide temizlim en azından psikoli açıdan bir alternatif kalmamış olur eyvallahbırakmak için istememen lazım ama azaltmak için kendini meşgul edebilirsin. Örneğin evde durma gez spora git kendini geliştir minimuma düşer böylelikle bence + zevke geliyorum dediğin şeyleri izleme örneğin bu karıyı izleme tiktokta görüyosan sil tiktoğu
eskiden telegram dc sunucularında geziniyodum bu konulardan bende. Sonra dc de tüm swlerden çıktım telegramdanda aynı şekil. Kendime alternatif bırakmadım. Bu şekilde kurtulmuştum en azından bağımlılıktanHocam geceleri oluyor genelde.psikolojik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mantıklı galeriyide ***** en azından psikoli açıdan bir alternatif kalmamış olur eyvallah
haftada kaç kez yapiyoesub?Arkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
Reis benim anca izleyince kalkıyor sen problemlisinArkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
O da bir problem.Reis benim anca izleyince kalkıyor sen problemlisin
Arkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
Yok abaza değilim daha 15 yaşındayım tam ergenliğe girmedim daha sakalım falan yok ayrıca dalga küçük seneye de böyle olursa doktora görünücem.O da bir problem.
Saymadımhaftada kaç kez yapiyoesub?
Ne problemi Ali kardeşim kadın seksiReis benim anca izleyince kalkıyor sen problemlisin