40 dolar fark var almışken tam alayim diye düşündüm anlık 256 yetmiyorTelefonu tavsiye ederim fakat saticiyi bilmiyorum. 1tb alana gerek var mi bilemedim.
Onerdigim satici yok. Kamerasi mi serisi kadar iyi degil ama guzel yine de. Bende 13T Pro var cok memnunum. Yd olarak alabilecegin en mantikli telefonlardan biri 14T Pro. Yalniz T serileri isiniyor ona gore al.40 dolar fark var almışken tam alayim diye düşündüm anlık 256 yetmiyor
önerdiğin satıcı var mı? telefonun kamerası nasıl
genel olarak öneriyorsun yani ultra bi kamera beklentim yok iş görsün ara sira manzara çekeyim motosiklet çekim yeterOnerdigim satici yok. Kamerasi mi serisi kadar iyi degil ama guzel yine de. Bende 13T Pro var cok memnunum. Yd olarak alabilecegin en mantikli telefonlardan biri 14T Pro. Yalniz T serileri isiniyor ona gore al.
Genel olarak oneriyorum. Kameralari sana yeter hocam.genel olarak öneriyorsun yani ultra bi kamera beklentim yok iş görsün ara sira manzara çekeyim motosiklet çekim yeter
manzara çekimleri falan idare eder alabilirsin kullandımgenel olarak öneriyorsun yani ultra bi kamera beklentim yok iş görsün ara sira manzara çekeyim motosiklet çekim yeter