❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

buds 3 pro alınmaz mı daha iyi değil mi

aw 5 gün oldu elime geleli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cevap versene 45w destekliyormu?
S24 FE 25w destekliyor. S23 Ultra, S24 Plus, S24 Ultra, S25 Plus, S25 Ultra 45W destekliyor. Cihazları gsmarena üzerinde aratarak kaç w desteklediğini ve tüm özelliklerini öğrenebilirsiniz.

Bir günde almaya niyetlendiğimiz bir şey bitmesin be. Nolacak böyle firmalar 3-5 tane koyuyorlar 85 milyon nüfus var ya kardeşim 10 stok nedir yapma onuda çöpe at ya.

aw 5 gün oldu elime geleli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cevap versene 45w destekliyormu?
65 varken neden 45 alasınız zaten ,65 i de taksanız maksimum kaçı destekliyorsa o kadar şarj alacak 65 daha iyi yani. diğer arkadaş yorum yapmak için yapmış biraz.

65 varken neden 45 alasınız zaten ,65 i de taksanız maksimum kaçı destekliyorsa o kadar şarj alacak 65 daha iyi yani. diğer arkadaş yorum yapmak için yapmış biraz.
Ürünün üzerinde 3 tane port var, usb type a olan 15w, bir tane type c 25w diğeri 65w destekliyor. Çok amaçlı ürün yani aslında, ben akıllı saat tablet ve telefonu aynı şarj aleti ile şarj edebiliyorum.

Ürünün üzerinde 3 tane port var, usb type a olan 15w, bir tane type c 25w diğeri 65w destekliyor. Çok amaçlı ürün yani aslında, ben akıllı saat tablet ve telefonu aynı şarj aleti ile şarj edebiliyorum.
evet biliyorum diğerinden çok daha iyi

2 tane s20fe aldım aynı tarihte aynı üretimde biri exynos diğeri snapdragon. sana şöyle söyleyim exynos olan kışın soğukta telefon elimde twitch filan açınca aşırı ısındı diyip uygulamayı kapatıyor snapdragon ise yazın 40 derece güneşin altında bile kullanıyorum sorunsuz :S. samsungun kendi çipi olan işlemciden korkun
Eskileri öyleydi şu ankilerde bir sıkıntı yok. Samsung S24 FE kullandım bir gram ısınma yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,662
Üyeler
186,223
Son üye
bar123
Geri