❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Yeni aboneyim mesaj attım bakalım.

Edit:
Bu şekilde cevap geldi:

güncel kampanyalarımıza OİM (https://onlineislemler.turktelekom.com.tr) üzerinden göz atabilir ve size en uygun teklifimizi değerlendirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Başta mesaj attım 'güncel kampanyalarımıza OİM (https://onlineislemler.turktelekom.com.tr) üzerinden göz atabilir ve size en uygun teklifimizi değerlendirebilirsiniz' diye geri dönüş aldım. Daha müşteri hizmetlerini aradım. Talep oluşturuldu ve daha sonra beni geri aradılar düşük fiyatlı aboneliğe geçiş yaptım isterseniz mesajla uğraşmayabilirsiniz.

Hocam bende o şekilde bi ücret yok. 29 tl civarı bi modem ücreti dahil olarak bu ay 613 tl ödeyeceğim (%25 engelli indirimim var paketim 1000 mb) (779 un %25i yok + 29 modem ücreti) geçen ayki faturamda ayın 10u gibi geçtiğimden 629 tl gelmişti. Faturayı ekliyorum.
İşin aslını astarını öğrendim ben hocam. Kampanyayı yayımlayan arkadaşın söylemiyle şu şekilde.

1743143103901.png

Bende zaten bu kampanyadan haberim olmadan TurkTelekoma geçmiştim 5 gün önce.

Bunun kurulum değil de modem ücreti olduğunu düşünüyorum daha önceki kampanyadan modem ücreti ödemiyordum buna geçerken müşteri temsilcisi 19,99 modem ücreti ödeyeceksin dedi. Tabi fatura daha gelmedi gelince asıl tutarı göreceğiz. Aşağıdaki görselde de durumuna göre 75'tl ye kadar diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri temsilcisini arayıp kampanyanın tam ismini söyleyip talep oluşturması gerektiğini belirtin, o talebi oluşturduğunda bu kampanyayla ilgilenen ekip arıyor benim anladığım. Kampanya yok veya bitti derlerse bu kampanyaya geçen arkadaşlarım var deyin hatta biri dün geçti falan deyin, o zaman dikkate alacak bilmeyen de olsa.
evet hocam geçiş yaptım ben zaten

Netgsm ile türktelekomu kıyaslamamak lazım onu geçtim 15 ay taahüt verdim mesela 15 ay sonra bak sen hangisi ucuz kaldığına
15 ay içinde fiyatlar ya eşit olur ya da daha az ama bundan daha fazla olmaz. Ayrıca siz 75/6 veya 8 alırken 100/20 veriyor. Ayrıca bu fiyatlar yıldan yıla değişiyor. (aşırı fiyat yükselişi olursa yıl ortasında da değişebilir.)
Ayrıca 6 ay sonra internetim yavaşladı derdi de yok. Modem üzerinden hattın kaldırabileceği değerler ve dlsam kilidi değerleri gözüküyor. Türk Telekom dlsam kilidini bilerek düşük giriyor.

15 ay içinde fiyatlar ya eşit olur ya da daha az ama bundan daha fazla olmaz. Ayrıca siz 75/6 veya 8 alırken 100/20 veriyor. Ayrıca bu fiyatlar yıldan yıla değişiyor. (aşırı fiyat yükselişi olursa yıl ortasında da değişebilir.)
Ayrıca 6 ay sonra internetim yavaşladı derdi de yok. Modem üzerinden hattın kaldırabileceği değerler ve dlsam kilidi değerleri gözüküyor. Türk Telekom dlsam kilidini bilerek düşük giriyor.
10 yıldan fazladır türktelekom kullanıyorum. Ne bir yavaşlama ne bir başka bir şey gördüm. İnternetim gitti mevzunusu 10 yılda max 4 kez görmüşümdür oda bakım sebebiyle.

10 yıldan fazladır türktelekom kullanıyorum. Ne bir yavaşlama ne bir başka bir şey gördüm. İnternetim gitti mevzunusu 10 yılda max 4 kez görmüşümdür oda bakım sebebiyle.
Bazı kişilerin sahiden hakkını alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri