FENERBAHÇE 1 🏆 2 GALATASARAY

O sistem yarı otomatik, ayaktan çıkış anını var hakemleri belirler. Ben Ofsayt diye bir şey demedim zaten. Sadece senin süper bilgini tartışıyoruz ama ortada bilgi yok işte.
Evet daha demin orta hakemin ofsaytta "hiç etkisi olmadığını" iddia ederek futbol cahili olduğunu kendin kabul ettin lütfen bilgilenmeden bu konulara yorum yapma :) hakem sahadayken ofsayt olduğunu düşündüğü pozisyonda düdük çalıp ofsayt verebilir oyunu durdurup, onun haricinde var devreye girdiğinde karmaşık durumlarda normal şartlarda nihai kararı orta hakem verir ancak pozisyon bariz bir şekilde ofsayt olmadığı için o raddeye bile gelmemiş durum

Evet daha demin orta hakemin ofsaytta "hiç etkisi olmadığını" iddia ederek futbol cahili olduğunu kendin kabul ettin lütfen bilgilenmeden bu konulara yorum yapma :) hakem sahadayken ofsayt olduğunu düşündüğü pozisyonda düdük çalıp ofsayt verebilir oyunu durdurup, onun haricinde var devreye girdiğinde karmaşık durumlarda normal şartlarda nihai kararı orta hakem verir ancak pozisyon bariz bir şekilde ofsayt olmadığı için o raddeye bile gelmemiş durum
Arkadan görerek ofsayta karar veren koca yürekli orta hakem sadece süperligde bir takımın avantajı için verir zaten. Bilgilendirdiğin için sağ ol kenks.

1. Fenerbahçe alamaz
2. Boykot
kardo sen fenerbahçe düşmanı mısın?
Fenerbahçe maçı çevirir mi sizce dostlar?
osimhen varken nanay kardom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fenerbahçe veya galatasaray ne yaptı da boykot oldu bunlar niye her şeyi boykot edionuz kardo ayrıca?

Gündem değişsin diye bariz ofsayta gol verdiler.

Fenerbahçeli olarak fenerbahçeyi de boykot ediyorum ne ruh var ne de oyun 20 dakika bakıp kapattım maçı alayına boykota devam

Arkadan görerek ofsayta karar veren koca yürekli orta hakem sadece süperligde bir takımın avantajı için verir zaten. Bilgilendirdiğin için sağ ol kenks.
Zoom görüşmelerine hangi takımın ismiyle girdiyse o takımın lehine karar verir bence

kardo sen fenerbahçe düşmanı mısın?

osimhen varken nanay kardom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fenerbahçe veya galatasaray ne yaptı da boykot oldu bunlar niye her şeyi boykot edionuz kardo ayrıca?
Fenerbwhçe düşmanlığı ne alaka? Ayrıca kardo deme kondom diye okuyorum tövbe ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,319
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri