Neler Yeni

AMD ve NVIDIA Ekran Kartlarını Birlikte Kullanarak FPS Artışı

~helloworld

80+ Bronze
Bu yüzden Lossless Scaling uygulamasını kullanarak, yapay kareleri 2. karta yaptırıyor
uygulamayı bende kullanıyorum zaten onda sıkıntı yok ama garip yani bilmiyorum bakılması lazım benim deneme test etme imkanım yok kasa yok kart yok

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
yok yanlışın var onlar da sunuyor. mesela amd birkaç sene ömce bedava sundu FG yi.bende o zamanlar rx 6400 vardı.fsr ile kullanmak zorundaydık bir işe yaramadı.bende bir işe yaramadı.üst seviye kartlar için yapılmıştı.nvidia da biliyorsunuz dlss 2 katına çıkarıyor 4000 serisinde.5000 serisinde bu 4kat.ilerki serilerde 5-6 kare üretme olması bekleniyor.bende loss scaling kullanıyorum memnunum.kaç sene oldu ac unity yi ubisoftun sitesinden ucuza aldım.war thunder oynamaktan anca yeni sıra getirdim bu oyuna.4k ultra ayarlarda 30 fps aldım.unity de dlss desteği yok biliyorsunuz.bu programı 4x ile kullandım oyunda.NIS kulandım.30 fps yi 25 e düşürdü 4x modda 100 fps ye yükseltti.2k görüntü ile arasındaki farkı bariz hissettirdi.mesela binalardaki yazılar olsun çatlaklar olsun veya doğadaki yerdeki çiçekler olsun acayip ayrıntılı ve tatlı gözüktü.8k da kimbilir nasıldır.yalnız daha geliştirlmesi lazım.hareket bulanıklılığından eser bırakmıyor o tamam da; karakterlerin etrafında hafif buğulanma yapıyor.fazla göze çarpmasa da pürüzsüzlük isteyenler kafaya takabilir.benim için önemli olan mausu çevirdiğimde bulanıklık yapmamasıydı bu program bunu lağıyı ile yaptı.mausu ekran kartı ve monitör arasında iyi senkronize sağlıyor.bunu nerden çıkardın derseniz: denedim ve bu programı açmadan aynı dpı modunda mouse daga yavaş hareket ediyordu.uyumsuzluk ve bulanıklılık vardı.bu programı kullnınca maususun daha senkronize ve hızlı çalıştığını hissettim.yani input lag azalmıştı.gpu ile senkronize olmuştu.tabii bu kare ouşturma işini nvidia kadar kaliteli yapamayabilir.
Nvdia 40 serisi çıktığında dlss 3 ü rtx 30 serisi için vermemişti şimdi dlss 4.5 vermek üzere nedenleri neydi sözde uyumsuzluk sistem desteklememesi vs şimdi aynı şeyi hem 40 hem 30 serisine yapıp multi frame gen vermiyor. Eee kıçı kırık 3 5 dolara satılan araç nasıl veriyor kardeşim ? O fg dediğiniz olay çoğu eski oyunda çalışmıyor eğer directx 11 desteklemiyorsa, Lossless scalingi directx 9 oyunda bile çalıştırabilirsiniz. Ben eski need for speed oyunlarını 60fps oynamak için kullanıyorum açıkcası 3 5 dolara yapan adam varsa nvdia amd den çok daha fazlasını beklerim hiç kusura bakmayın. Hele önceki serilerini öldürmelerinden bahsetmiyorum bile. Neymiş 5070 4090 dan bile güçlüymüş 😂 kardeşim bu güç saf kas gücünde belli olur multi frame gen + dlss açma bakalım kim kimi eziyor 😂 aynı teknolojileri 40 serisi için sağla yemin ederim 50 serisini kimse almaz. Yani 3 5 dolara alınan en iyi araç bu lossless scaling

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Nvdia 40 serisi çıktığında dlss 3 ü rtx 30 serisi için vermemişti şimdi dlss 4.5 vermek üzere nedenleri neydi sözde uyumsuzluk sistem desteklememesi vs şimdi aynı şeyi hem 40 hem 30 serisine yapıp multi frame gen vermiyor. Eee kıçı kırık 3 5 dolara satılan araç nasıl veriyor kardeşim ? O fg dediğiniz olay çoğu eski oyunda çalışmıyor eğer directx 11 desteklemiyorsa, Lossless scalingi directx 9 oyunda bile çalıştırabilirsiniz. Ben eski need for speed oyunlarını 60fps oynamak için kullanıyorum açıkcası 3 5 dolara yapan adam varsa nvdia amd den çok daha fazlasını beklerim hiç kusura bakmayın. Hele önceki serilerini öldürmelerinden bahsetmiyorum bile. Neymiş 5070 4090 dan bile güçlüymüş 😂 kardeşim bu güç saf kas gücünde belli olur multi frame gen + dlss açma bakalım kim kimi eziyor 😂 aynı teknolojileri 40 serisi için sağla yemin ederim 50 serisini kimse almaz. Yani 3 5 dolara alınan en iyi araç bu lossless scaling
Her ekran kartında çalışması da cabası mx serilerinde eski ati kartlarda bile çalışıyor ( denendi )

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,706
İsim
Hakanbey
Güzel bir PSU lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR