Neler Yeni

Bu kablo fiber kablosu mu?

Reaksiyon skoru
20
Selamlar,

Turknet Vdsl kullanıyorum 50 55mbps download alıyorum. Ekte görseldeki kablo çekilmiş dairemin kapısına her Dairede var bu kablo fiber mi eger fiberse buna turknet içinde geçiş yapabiliyor muyum?

Ekler

• IMG-20250404-WA0001.jpg
    IMG-20250404-WA0001.jpg
    94.4 KB · Hit: 34
  • IMG-20250404-WA0000.jpg
    IMG-20250404-WA0000.jpg
    93.1 KB · Hit: 34
Kablodan ziyade binanın alt yapısını bir arat kanka eğer fiber varsa zaten o kablolar fiberindir o şekil bulabilirsin cevabı

Evet fiber kablosu, zaten bakır hat çekmezler artık sıfırdan.

Selamlar,

Turknet Vdsl kullanıyorum 50 55mbps download alıyorum. Ekte görseldeki kablo çekilmiş dairemin kapısına her Dairede var bu kablo fiber mi eger fiberse buna turknet içinde geçiş yapabiliyor muyum?
bir kutuya bağlımı kablo fiber kablosu zaten attığınız kablo fakat yeni çekilmişse kutuya bağlanmamış olabilir bir altyapı sorgulatın

Kablodan ziyade binanın alt yapısını bir arat kanka eğer fiber varsa zaten o kablolar fiberindir o şekil bulabilirsin cevabı

bir kutuya bağlımı kablo fiber kablosu zaten attığınız kablo fakat yeni çekilmişse kutuya bağlanmamış olabilir bir altyapı sorgulatın

Altyapı sorguladım turknet sitesinden vdsl hala yeni geldiği için sisteme mi girmediler acaba bilmiyorum ticket açıp sorayım çok teşekkürler

Evet fiber kablosu, zaten bakır hat çekmezler artık sıfırdan.
Tt'nin ben taaaaaaa......... 75 mbps VDSL internetimi 1 buçuk senedir önce 35 sonra 25 mbps düşürdu ve hiç stabil değil :/ fiber desen kafalarına göre çekiyorlar ölünce galiba gelecek fiber....🤬

gelir gelmez aktive olmaz ,mahhale bazlı faaliyete geçiyor . Arayıp sormak en sağlıklısı. Aktive olduysa gelip kutuyu koyarlar

Altyapı sorguladım turknet sitesinden vdsl hala yeni geldiği için sisteme mi girmediler acaba bilmiyorum ticket açıp sorayım çok teşekkürler
Daha aktif olmaz o, 1 ay ile 6 ay arasında sürer genelde.

Ticket açıp fotoları ekledim umarım geçebiliriz aynı mahallede 26 yıldır oturuyorum fiber ilk kez kullanabileceğim olursa :)

Selamlar,

binanın girişinde nasıl bir kutu var acaba o çok önemli hangi firmanın geldiğiyle alakalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,354
Üyeler
173,359
Son üye
alperenalppp
Geri