furkanbzar
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Adan zye bu butceyle kasasindan her seyine yardimci olabilecek var mi islemci ekran karti amd olursa sevinirim 
edelim kardeşimAdan zye bu butceyle kasasindan her seyine yardimci olabilecek var mi islemci ekran karti amd olursa sevinirim![]()
edelim kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartını ucuza getirirsen kendin toplamak daha karlı mantıklı hazır sistemlerde genelde güzel olmuyor
60 a 7700xt saçmalamayın hocamhocam soyle bi sistem yaptim ayri ayri toplayincada bu fiyata yaklasiyor neredeyse![]()
WhiteFox | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam soyle bi sistem yaptim ayri ayri toplayincada bu fiyata yaklasiyor neredeyse![]()
WhiteFox | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Stoklarda sadece bu var hocam ekran kartini yuksek tutarsam diger bilesenleri dusurmem gerekiyor bu seferde 7700xt su an iyi benim icin f/p acisindan ilrrleyen donemlerde degistiririm anakart olsun ram olsun onlarida orta ust segment tutmak istiyorum60 a 7700xt saçmalamayın hocam
9700x+ 9070xt Yapilabilir 30-33 e 9070xt bulursan yapis
drdiginiz ekran kartiyla deneyince 75i geciyor7800 xt ler zaten 39k felan hazır sistemlerde tabi üstüne ekleme yaparak ayni fiyata çıkar
Stoklarda sadece bu var hocam ekran kartini yuksek tutarsam diger bilesenleri dusurmem gerekiyor bu seferde 7700xt su an iyi benim icin f/p acisindan ilrrleyen donemlerde degistiririm anakart olsun ram olsun onlarida orta ust segment tutmak istiyorum
drdiginiz ekran kartiyla deneyince 75i geciyor![]()
60kya 5070 diziliryok yok hazır sistemlerin fiyatı öyle diyorum aşağı yukarı 40k bandında zaten
tamam ben adamın örneğine cevap verdim60kya 5070 dizilir
hocam ekran kartini yukseltirim sikinti yok diger bilesenler hakkinda fikir dusuncelerinizi almak istiyorum60k ya 9070xt kasa hemen hemen yapılıyor bana kalsa hakkı 50 ama piyasa bombok stoklar yok hazır sistemler uçtu gitti bence 60k ya 5070ti felan toplanması gerek ama nerede işte
tamam ben adamın örneğine cevap verdim
kardeşim 60k ya alınmaz o yahocam ekran kartini yukseltirim sikinti yok diger bilesenler hakkinda fikir dusuncelerinizi almak istiyorum
Monitor mouse aldim kanka 27kya patladikardeşim 60k ya alınmaz o ya
bunu akşam 7 de açıyorlar bunu al bari
kalan paranada güzel bir 2k monitör klavye masuse alırsın kanka güzel olur yani
Benq zowie xl2Monitor mouse aldim kanka 27kya patladi![]()
Benq zowie xl2546x logitech g pro superlight dexkardeşim 60k ya alınmaz o ya
bunu akşam 7 de açıyorlar bunu al bari
kalan paranada güzel bir 2k monitör klavye masuse alırsın kanka güzel olur yani
kanka piyasa çok bok elle toplamak hazır sistemlerden daha ucuza geliyor neredeyseMonitor mouse aldim kanka 27kya patladi![]()
tn panel mi tercih ettinkanka piyasa çok bok elle toplamak hazır sistemlerden daha ucuza geliyor neredeyse