❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Konunun başlığını vergi ödenmedi şeklinde güncellesem mi acaba :D

Konunun başlığını vergi ödenmedi şeklinde güncellesem mi acaba :D
bence yapmayın al satçıların dikkatini çok çekiyor zaten genelde bu forumda bir şey paylaşıldığında yiyorlar ürünü 40-50 li sipariş geçen var bence gerci artık cok gec ama 1 nisandan sonra siparis verenlerin direkt gümrüktr kalıyo o yüzden etkilemez durumu hatta bazılarının sipariş veresi gelir gümrükte kalır yapmayın bence

Keşke alsaymışım bedava fiyata geliyordu
ben de riske girmek istemiyodum da switchlere vergi çıkmaz diye düşündüm direkt hiçbirine çıkmamış :D
Kaça almistiniz hocam wisterai ben 2. Gün baktığımda 20 doları geçmişti ... Alamamistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay gelsin valla
1744139050984.png

macaron red henüz gelmedi ama wisteria cidden çok kaliteli , bluebird de fena değil

Neden vergi çıkmıyor acaba yun express bizim yerimizemi ödüyor anlamadım ilginç.

ben de riske girmek istemiyodum da switchlere vergi çıkmaz diye düşündüm direkt hiçbirine çıkmamış :D

Alıntıyı görüntüle

macaron red henüz gelmedi ama wisteria cidden çok kaliteli , bluebird de fena değil
Hocam wistereai ilk gün 100 tanesi 7.5 dolardı deli indirimdi almadım zamladilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden vergi çıkmıyor acaba yun express bizim yerimizemi ödüyor anlamadım ilginç.
Valla vergi yasası olmasa bundanda çekerdim bı tane

Geri