Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,277
Ben de korkuyorum valla mmemmrmfÇoğu kişinin gelmiş benim klavye kalmasın bide![]()
Ben de korkuyorum valla mmemmrmfÇoğu kişinin gelmiş benim klavye kalmasın bide![]()
Degisiklik var mi hocambenimde aynı bugün kargoya verilir sanırım
Yunexpress takipte var mi degisiklik bana hala sms falan gelmedi :*
Valla ilk defa şu konuda e devlete vergi yansır muhabbeti duyuyorum. GaripKargoistte verilip bugün geldi vergi ödemedim adama sordum hatta abi vergi yok mu diye vetisiz ödenmiş evdevlete fln yansımaz dedi
@MustafaaY hocam çok teşekkürler 1700 TL ye vergisiz herşeyi aldım sağolunKargoistte verilip bugün geldi vergi ödemedim adama sordum hatta abi vergi yok mu diye vetisiz ödenmiş evdevlete fln yansımaz dedi
Ne demek hocam hayırlı olsun herkese sevindim herkesin sorunsuz vergisiz almasına.@MustafaaY hocam çok teşekkürler 1700 TL ye vergisiz herşeyi aldım sağolun
bilek desteği gereksiz pahalıymış.Keycapsleri kaldırdım onlarla beraber 1780 TL ye geldi
Klavye 20 dolar
Bilek desteği 17 dolar tuttu jsksjs biraz kaziklanmis hissettim ama tr fiyatindan her türlü ucuz zaten eski kullandığım dan iyi tabii ki
@Isofyan
Cok guzel olmus hocam bilek destegi de efsaneymis hayirli olsun tektar benim kargo nerde bilmiyroum vallaKeycapsleri kaldırdım onlarla beraber 1780 TL ye geldi
Klavye 20 dolar
Bilek desteği 17 dolar tuttu jsksjs biraz kaziklanmis hissettim ama tr fiyatindan her türlü ucuz zaten eski kullandığım dan iyi tabii ki
@Isofyan