❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Arkadaslar begenmeyen satan olursa talip olabilirim makul kar payinizla cesaret edemedik gelmez sıkıntı vs olur diye :)

Benim klavyede gelmedi hala taşıyıcı kısmında yanına aldığım küçük şeyler geldi
Delivered to local carrier. Yerel taşıyıca teslim edilmiş yazıyor Bu gümrükten geçtiği anlamınamı geliyor Aras veya PTT verilmiş galiba.

Delivered to local carrier. Yerel taşıyıca teslim edilmiş yazıyor Bu gümrükten geçtiği anlamınamı geliyor Aras veya PTT verilmiş galiba.
Gümrükten geçmiş fakat daha herhangi bi taşıyıcıya teslim edilmemiş olabilir. Bende Delivered to local carrier kısmında 3 gün durduktan sonra teslim alındı mesajı vs. gelmişti

hocam benim 2 siparişte kargoiste verilmişti aynı şekilde bir arkadaşımında öyle yuntack kısmında PALTR ile başlayan yeri PALTR de olacak şekilde ful kopyala kargoist de arama kısmına yaz belki oraya verilmiştir

1744198613153.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha çok şey alacaktım sepeti yaptıktan sonra alışverişi tamamlamayı unuttum yarısının stoğu bitmiş elde bunlar kaldı

Gümrükten geçmiş fakat daha herhangi bi taşıyıcıya teslim edilmemiş olabilir. Bende Delivered to local carrier kısmında 3 gün durduktan sonra teslim alındı mesajı vs. gelmişti
Burdan da dönmez heralde
hocam benim 2 siparişte kargoiste verilmişti aynı şekilde bir arkadaşımında öyle yuntack kısmında PALTR ile başlayan yeri PALTR de olacak şekilde ful kopyala kargoist de arama kısmına yaz belki oraya verilmiştir
Yok hocam baktım. Kargoist sadece İstanbul içi dağıtım yapıyor olabilir.

Geri