Benim klavyede gelmedi hala taşıyıcı kısmında yanına aldığım küçük şeyler geldiÇoğu kişinin gelmiş benim klavye kalmasın bide![]()
Delivered to local carrier. Yerel taşıyıca teslim edilmiş yazıyor Bu gümrükten geçtiği anlamınamı geliyor Aras veya PTT verilmiş galiba.Benim klavyede gelmedi hala taşıyıcı kısmında yanına aldığım küçük şeyler geldi
Gümrükten geçmiş fakat daha herhangi bi taşıyıcıya teslim edilmemiş olabilir. Bende Delivered to local carrier kısmında 3 gün durduktan sonra teslim alındı mesajı vs. gelmiştiDelivered to local carrier. Yerel taşıyıca teslim edilmiş yazıyor Bu gümrükten geçtiği anlamınamı geliyor Aras veya PTT verilmiş galiba.
hocam benim 2 siparişte kargoiste verilmişti aynı şekilde bir arkadaşımında öyle yuntack kısmında PALTR ile başlayan yeri PALTR de olacak şekilde ful kopyala kargoist de arama kısmına yaz belki oraya verilmiştirDelivered to local carrier. Yerel taşıyıca teslim edilmiş yazıyor Bu gümrükten geçtiği anlamınamı geliyor Aras veya PTT verilmiş galiba.
Burdan da dönmez heraldeGümrükten geçmiş fakat daha herhangi bi taşıyıcıya teslim edilmemiş olabilir. Bende Delivered to local carrier kısmında 3 gün durduktan sonra teslim alındı mesajı vs. gelmişti
Yok hocam baktım. Kargoist sadece İstanbul içi dağıtım yapıyor olabilir.hocam benim 2 siparişte kargoiste verilmişti aynı şekilde bir arkadaşımında öyle yuntack kısmında PALTR ile başlayan yeri PALTR de olacak şekilde ful kopyala kargoist de arama kısmına yaz belki oraya verilmiştir
iyi almışsınız hocam leobogda kargo parası istediyse alınası bir fiyatta gelmiyor yaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha çok şey alacaktım sepeti yaptıktan sonra alışverişi tamamlamayı unuttum yarısının stoğu bitmiş elde bunlar kaldı
Almanyadayım buranın toplamı 6000 lira kadar tuttu toplam , kargo vergi vermedimiyi almışsınız hocam leobogda kargo parası istediyse alınası bir fiyatta gelmiyor ya
o zaman hayırlı olsun leobog normalde 45$ ama 40$ kargo parası istemişti bende alamadım o yüzdenAlmanyadayım buranın toplamı 6000 lira kadar tuttu toplam , kargo vergi vermedim
Trdeki fırsatçı çakallara vermekten yine de avantajlı olurdu aslında keşke deneseydiniz şansınızıo zaman hayırlı olsun leobog normalde 45$ ama 40$ kargo parası istemişti bende alamadım o yüzden![]()
3300 tl gibi bir fiyata geliyordu o fiyata kampanyalarla 2 yıl garantili m1 v5 alınabiliyordu denemedim o yüzdenTrdeki fırsatçı çakallara vermekten yine de avantajlı olurdu aslında keşke deneseydiniz şansınızı