❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

tesekkurler keske alsaydiniz, bu riski almaya degerdi ki zaten epomaker hep dusuk fiyatlar girmis urunlere. Yeni indirim olursa kacirma. Benim de ilk mekanik klavyem ama bundan sonra sonu gelmez muhtemelen cok zevkli yazmasi vs. indirime girdikce kovalarim klavye ve switchleri
yazın tekrar indirime girer ama 1 nisan olayından dolayı temsilci olmadığından geçeceğini düşünmüyorum artık

Klavye geldi blue switchden 1000 kat daha iyi hem sesi az hem hissiyatı çok iyi

Ekler

• 20250410_142055.jpg
    20250410_142055.jpg
    3.2 MB · Hit: 73
Klavye geldi blue switchden 1000 kat daha iyi hem sesi az hem hissiyatı çok iyi
Hocam o nasıl karşılaştırma blue switch kullanılmaz zaten şu klavyenin rengi berbat ötesi uyumsuz neden böyle saçma renk yapmışlar anlamadım keşke siyah veya düz beyaz olsaymış

Hocam o nasıl karşılaştırma blue switch kullanılmaz zaten şu klavyenin rengi berbat ötesi uyumsuz neden böyle saçma renk yapmışlar anlamadım keşke siyah veya düz beyaz olsaymış
harbi kimin aklına geldiyse artık şu rengi yapmak beyaz yap siyah yap geç ellerinde boya kaldı heralde bunda kullandılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemek amaçlı 3 dolarlık ürün aldım gümrükte kalmazsa söylerim

rengi biraz öyle ama bu fiyata çok iyi

harbi kimin aklına geldiyse artık şu rengi yapmak beyaz yap siyah yap geç ellerinde boya kaldı heralde bunda kullandılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemek amaçlı 3 dolarlık ürün aldım gümrükte kalmazsa söylerim
Hiç sorma bu gelenler kaç mah bilmiyorum ama 8000 mah olanı vardı bende kaplama yaptı tutmadı boya soyulur diye yapamadım satmak zorunda kaldım

Hiç sorma bu gelenler kaç mah bilmiyorum ama 8000 mah olanı vardı bende kaplama yaptı tutmadı boya soyulur diye yapamadım satmak zorunda kaldım
türkçe harfelere birde ben numpadi çok kullanıyordum alışmak lazım biraz.

yalıtımı falan da çok iyi değil de fiyatına göre iyi ürün ya temudan 1300 1500 e mi ne alınmıştı zamanında

yalıtımı falan da çok iyi değil de fiyatına göre iyi ürün ya temudan 1300 1500 e mi ne alınmıştı zamanında
Bende 1400'e filan almıştım 2 bine sattım masada çok kötü duruyor bu satılanlar kaç mah acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,375
Üyeler
186,328
Son üye
ahmetyhdyr
Geri