AsabiHoroz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 287
Bayram girdi araya, bir de fabrikadan üretim için beklettiler. Yine de iyi geldi yaNormalde kargoya verdikten 1 haftada tr ye ulaşmış oluyor.
Bayram girdi araya, bir de fabrikadan üretim için beklettiler. Yine de iyi geldi yaNormalde kargoya verdikten 1 haftada tr ye ulaşmış oluyor.
yazın tekrar indirime girer ama 1 nisan olayından dolayı temsilci olmadığından geçeceğini düşünmüyorum artıktesekkurler keske alsaydiniz, bu riski almaya degerdi ki zaten epomaker hep dusuk fiyatlar girmis urunlere. Yeni indirim olursa kacirma. Benim de ilk mekanik klavyem ama bundan sonra sonu gelmez muhtemelen cok zevkli yazmasi vs. indirime girdikce kovalarim klavye ve switchleri
Hocam o nasıl karşılaştırma blue switch kullanılmaz zaten şu klavyenin rengi berbat ötesi uyumsuz neden böyle saçma renk yapmışlar anlamadım keşke siyah veya düz beyaz olsaymışKlavye geldi blue switchden 1000 kat daha iyi hem sesi az hem hissiyatı çok iyi
harbi kimin aklına geldiyse artık şu rengi yapmak beyaz yap siyah yap geç ellerinde boya kaldı heralde bunda kullandılarHocam o nasıl karşılaştırma blue switch kullanılmaz zaten şu klavyenin rengi berbat ötesi uyumsuz neden böyle saçma renk yapmışlar anlamadım keşke siyah veya düz beyaz olsaymış
rengi biraz öyle ama bu fiyata çok iyiHocam o nasıl karşılaştırma blue switch kullanılmaz zaten şu klavyenin rengi berbat ötesi uyumsuz neden böyle saçma renk yapmışlar anlamadım keşke siyah veya düz beyaz olsaymış
Hiç sorma bu gelenler kaç mah bilmiyorum ama 8000 mah olanı vardı bende kaplama yaptı tutmadı boya soyulur diye yapamadım satmak zorunda kaldımharbi kimin aklına geldiyse artık şu rengi yapmak beyaz yap siyah yap geç ellerinde boya kaldı heralde bunda kullandılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denemek amaçlı 3 dolarlık ürün aldım gümrükte kalmazsa söylerim
hayırlı olsun bedava fiyatKlavye geldi blue switchden 1000 kat daha iyi hem sesi az hem hissiyatı çok iyi
türkçe harfelere birde ben numpadi çok kullanıyordum alışmak lazım biraz.Hiç sorma bu gelenler kaç mah bilmiyorum ama 8000 mah olanı vardı bende kaplama yaptı tutmadı boya soyulur diye yapamadım satmak zorunda kaldım
yalıtımı falan da çok iyi değil de fiyatına göre iyi ürün ya temudan 1300 1500 e mi ne alınmıştı zamanındaHiç sorma bu gelenler kaç mah bilmiyorum ama 8000 mah olanı vardı bende kaplama yaptı tutmadı boya soyulur diye yapamadım satmak zorunda kaldım
Bende 1400'e filan almıştım 2 bine sattım masada çok kötü duruyor bu satılanlar kaç mah acabayalıtımı falan da çok iyi değil de fiyatına göre iyi ürün ya temudan 1300 1500 e mi ne alınmıştı zamanında
8000 büyük ihtimalle bu kasada 8000 mah var direkt ajazzın kendi sitesindeBende 1400'e filan almıştım 2 bine sattım masada çok kötü duruyor bu satılanlar kaç mah acaba