- Reaksiyon skoru
- 281
Şekli apexe göre arka tarafı biraz daha yukarıda güzel ürün valla fiyatına göreben de apexi satıp scyrox v8 geçtim a5 ultra da alacağım sanırım şeklini merak ettim
Şekli apexe göre arka tarafı biraz daha yukarıda güzel ürün valla fiyatına göreben de apexi satıp scyrox v8 geçtim a5 ultra da alacağım sanırım şeklini merak ettim
Temudan bazi arkadaşlar siparisin gelmedigini söylüyorlarArkadaşlar nisan ayi icerisinde bu klavyeden alan varmi birde redragon k551 var bende degistirmeye değer mi
Bir arkadaş dün siteden swicth siparişi verdi sorunsuz gelirse alınır gibi.Arkadaşlar nisan ayi icerisinde bu klavyeden alan varmi birde redragon k551 var bende degistirmeye değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temudan bazi arkadaşlar siparisin gelmedigini söylüyorlar
Valla benimde alasım var sipariş geccem bluebirdBir arkadaş dün siteden swicth siparişi verdi sorunsuz gelirse alınır gibi.
Kabloyla bağlaAlıntıyı görüntüleDriver yüklerken böyle kaldı
Plastik kasaları açması zulüm, ben kredi kartı gibi bi şeyle açıyorum eğer tam kapanmadı ve sizi rahatsız ediyorsa iyice çıkarıp tekrar yerine oturtun@freygasm biraz zorlayarak oldu tabii zaten yarısi açılmadı sonra çit edip kapattım
Valla ben swith degistiridigim şeyin arkasiyla açmaya calistim biraz araları genişledi kilitler oturduda bakalım rahatsız ederse kartla denerim kartida kirmayakda jsksksPlastik kasaları açması zulüm, ben kredi kartı gibi bi şeyle açıyorum eğer tam kapanmadı ve sizi rahatsız ediyorsa iyice çıkarıp tekrar yerine oturtun
@freygasm araları böyle sıkıntı olmaz insYa hocam elimde ak871 vardi onun gibi üst kısmı çıkıyor sandım zorladım tel filan soktum ufak acildi sonra direk arka kısmın açıldığını farkettim kapadım tuş basmasinda bi sıkıntı yokta biraz aralar geniş duruyo bişey olurmu zorla baskiladigim için plastik genişledi tahmini
@umutatwss şöyle ufak genislikler var toz fln girince bişi olur mu tam bilemedim belki geldiğinde de böyleydi dikkat etmedim
Ondan bi sıkıntı olmaz yaValla ben swith degistiridigim şeyin arkasiyla açmaya calistim biraz araları genişledi kilitler oturduda bakalım rahatsız ederse kartla denerim kartida kirmayakda jsksks
@freygasm araları böyle sıkıntı olmaz ins