❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

ben de apexi satıp scyrox v8 geçtim a5 ultra da alacağım sanırım şeklini merak ettim
Şekli apexe göre arka tarafı biraz daha yukarıda güzel ürün valla fiyatına göre

Gençler Epomaker Brick 87 modelini bekliyorum, sizce kaça satmalıyım?

Arkadaşlar nisan ayi icerisinde bu klavyeden alan varmi birde redragon k551 var bende degistirmeye değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar nisan ayi icerisinde bu klavyeden alan varmi birde redragon k551 var bende degistirmeye değer mi
Temudan bazi arkadaşlar siparisin gelmedigini söylüyorlar

Son düzenleme:

Temudan bazi arkadaşlar siparisin gelmedigini söylüyorlar
Bir arkadaş dün siteden swicth siparişi verdi sorunsuz gelirse alınır gibi.

Ekran görüntüsü 2025-04-10 174209.png
Driver yüklerken böyle kaldı

@freygasm biraz zorlayarak oldu tabii zaten yarısi açılmadı sonra çit edip kapattım
Plastik kasaları açması zulüm, ben kredi kartı gibi bi şeyle açıyorum eğer tam kapanmadı ve sizi rahatsız ediyorsa iyice çıkarıp tekrar yerine oturtun

Plastik kasaları açması zulüm, ben kredi kartı gibi bi şeyle açıyorum eğer tam kapanmadı ve sizi rahatsız ediyorsa iyice çıkarıp tekrar yerine oturtun
Valla ben swith degistiridigim şeyin arkasiyla açmaya calistim biraz araları genişledi kilitler oturduda bakalım rahatsız ederse kartla denerim kartida kirmayakda jsksks

Ya hocam elimde ak871 vardi onun gibi üst kısmı çıkıyor sandım zorladım tel filan soktum ufak acildi sonra direk arka kısmın açıldığını farkettim kapadım tuş basmasinda bi sıkıntı yokta biraz aralar geniş duruyo bişey olurmu zorla baskiladigim için plastik genişledi tahmini

@umutatwss şöyle ufak genislikler var toz fln girince bişi olur mu tam bilemedim belki geldiğinde de böyleydi dikkat etmedim
@freygasm araları böyle sıkıntı olmaz ins

Valla ben swith degistiridigim şeyin arkasiyla açmaya calistim biraz araları genişledi kilitler oturduda bakalım rahatsız ederse kartla denerim kartida kirmayakda jsksks

@freygasm araları böyle sıkıntı olmaz ins
Ondan bi sıkıntı olmaz ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,343
Üyeler
186,323
Son üye
timewizo