ddr4 sistemlerde önemli ama dual kullanman daha faydalı olur bide ramın tam modeli ne bana gereksiz fazla geldi ben bile cl18 3600mhz kullanıyorumElimde bir adet CL16 8 GB RAM VAR
BİRDE İKİ ADET 8GB CL19 RAM VAR İKİSİDE 3000MHZ VE SİSTEME HANGİSİNİ TAKAYIM CL FARKI ÇOK MU ÖNEMLİ?
Tek 8 olan Ballistix Sport AT modelinin 3000mhz cl16 diğeri Dragos diye bir markanın cl19 3000mhz iki adet var ondanddr4 sistemlerde önemli ama dual kullanman daha faydalı olur bide ramın tam modeli ne bana gereksiz fazla geldi ben bile cl18 3600mhz kullanıyorum
dragonu kullan ama tavsiyem başka bir ram alman yönünde çünkü dragom hem çok bilindik bir marka değil hem de kötü orta kalite arası ama kötüye daha yakın eğer çok fazla ram kullanacaksam veya render gibi işler yapacaksan değiştirmeni tavsiye ederim sonuç olarak şuanlık idare eder ama uzun ömürlü olacağını düşünmüyorumTek 8 olan Ballistix Sport AT modelinin 3000mhz cl16 diğeri Dragos diye bir markanın cl19 3000mhz iki adet var ondan
1 dolar vereyim sgElimde bir adet CL16 8 GB RAM VAR
BİRDE İKİ ADET 8GB CL19 RAM VAR İKİSİDE 3000MHZ VE SİSTEME HANGİSİNİ TAKAYIM CL FARKI ÇOK MU ÖNEMLİ?
cl gecikme demek. cl19 tutulmaz. 16gb ihtiyac varsa kullanılabilir.Elimde bir adet CL16 8 GB RAM VAR