❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

arkadaşlar bu monitör üzerinde çok riskli bir işlem yapıyorum şu an anti-glare yani mat kaplamayı söküyorum bakalım monitörü bozmadan çıkarabilecek miyim :D
WhatsApp Image 2025-04-12 at 20.12.24.jpeg

işten geldim canım sıkıldı dedim böyle bir şey yapayım giriştik artık gazamız mübarek olsun :D

hocam kağıt havlu ıslatıp yapınca daha kolay çıkıyormuş, üstüne serip nemlendirip 4-5 saat bekletin diyorlar
hocam öyle yapacaktım üşendim direkt çektim çıkıyor ama bayağı zorluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar mat kaplama çıktı sonunda işlem tamam. çok zorladı ve aşırı riskli bir işlem hiç kimseye bunu önermem hem garanti geçersiz kalıyor hemde paneli bozma riskiniz var bende monitör normal şekilde açıldı, ben başta açılmaz diye düşündüm sürpiz oldu. :)
WhatsApp Image 2025-04-12 at 20.48.46.jpeg

Son düzenleme:

arkadaşlar mat kaplama çıktı sonunda işlem tamam. çok zorladı ve aşırı riskli bir işlem hiç kimseye bunu önermem hem garanti geçersiz kalıyor hemde paneli bozma riskiniz var bende monitör normal şekilde açıldı, ben başta açılmaz diye düşündüm sürpiz oldu. :) Alıntıyı görüntüle
öncesi sonrası diye fotolar bekliyoruz önceden çektiğiniz fotolar var ise

öncesi sonrası diye fotolar bekliyoruz önceden çektiğiniz fotolar var ise
kral karşılaştırma fotoğrafı çekmedim ama şunu söyleyebilirim ki mat kaplamanın verdiği pürüzlü görüntü vs gitti renkler daha canlı siyahlar daha güzel ve yazılar daha net gözüküyor yani monitörü olduğu gibi görüyorsun benim daha çok hoşuma gitti bu durum dezavantajı ise yansımalar biraz oluyor ben loş ışıkta kullandığımdan fark etmiyorum ama aydınlık yerdeyseniz yansımalar sizi rahatsız edebilir, ama şunu da eklemek lazım samsung'un bu monitörlerde kullandığı mat kaplama oldukça iyiymiş çok kaliteli mat kaplamaymış bunu görmüş oldum

arkadaşlar mat kaplama çıktı sonunda işlem tamam. çok zorladı ve aşırı riskli bir işlem hiç kimseye bunu önermem hem garanti geçersiz kalıyor hemde paneli bozma riskiniz var bende monitör normal şekilde açıldı, ben başta açılmaz diye düşündüm sürpiz oldu. :) Alıntıyı görüntüle
Bozulsada sıkıntı yok hocam arkada 2 tane canavar gibi CRT ekranlar bekliyor :cool:

Bozulsada sıkıntı yok hocam arkada 2 tane canavar gibi CRT ekranlar bekliyor :cool:
hahaha özgüven ondan geldi :D crt ekranlarım oled den çok daha iyi gözüküyor tepki süresinden tut renkler vs bu yüzden oled'i pek önemsemedim :D bir de köşede 4k ips ekranım da var onun hiç yüzüne bakmıyorum bunlar varken..

Geri