LG 27GR75Q-B 4140 TL'ye alınır mı?

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
4140
Arkadaşlar bugün 240 Hz monitörümü 5000 TL'ye sattım ve yeni monitör bakarken dolapta bir monitörle karşılaştım: LG 27GR75Q-B 22 Haziran 2023'te alınmış (1 yıl daha garantisi devam ediyor) ve herhangi sorunu yok, kargo fiyatı dahil 4140 TL'ye denk geldi sizce iade edeyim mi yoksa F/P olarak iyi bir alım mı yapmışım?

Ürünün Akakçe fiyatı bu şekilde https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html

Arkadaşlar bugün 240 Hz monitörümü 5000 TL'ye sattım ve yeni monitör bakarken dolapta bir monitörle karşılaştım: LG 27GR75Q-B 22 Haziran 2023'te alınmış (1 yıl daha garantisi devam ediyor) ve herhangi sorunu yok, kargo fiyatı dahil 4140 TL'ye denk geldi sizce iade edeyim mi yoksa F/P olarak iyi bir alım mı yapmışım?

Ürünün Akakçe fiyatı bu şekilde https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
alınır aynı monitör var satcak olsam 7-8 den aşağıya düşünmem

Ben zannetmiyorum sana 2k monitörü o fiyata satsınlar. Bir problem var gibi

sıfıra lenovo legion r27qe alır kanka :D ikinci eline param yetmedi sıfırını aldım
arada neredeyse %80 fiyat farkı var ve lenovo lg kıyaslaması yapmaya gerek bile yok 2k olarak msi ve asus monitör de kullandım ikisi de lg'nin yanından geçemez lenovo kullanmadım ama farklı olacağını düşünmüyorum

arada neredeyse %80 fiyat farkı var ve lenovo lg kıyaslaması yapmaya gerek bile yok 2k olarak msi ve asus monitör de kullandım ikisi de lg'nin yanından geçemez lenovo kullanmadım ama farklı olacağını düşünmüyorum
Evet gerek yok çünkü lenovonun r27qe modeli bu monitörden daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben gerçek verilerle ve panel kalitesi ile konuşurum, kulaktan dolma bilgiyle değil.

Buyur burada anlatılıyor lg neden alınmaz

İncelememe gerek dahi olmayan, direk uzak durmanız gereken modeller listesi:
- LG 27GR75Q-B:
- MSI MAG 275QF
Bu ikisi geniş gamut bile desteklemeyen monitörler. %100 sRGB laptop paneli ile neredeyse aynı görüntü kalitesine sahipler. Sadece biraz daha hızlılar onlardan.
(Bunları öneren youtube kanallarını engelleyebilirisiniz büyüklüğüne bakmadan.)

Her şeyi de bilmeyiverin yahu aynen çok kaliteli lg monitörün eline su dökme sakın niye çünkü sen satın aldın @Cristo20

arada neredeyse %80 fiyat farkı var
Satıcı stok bittiği için fiyatları şişiriyor mesela hiç düşünemedin mi?

Son düzenleme:
Evet gerek yok çünkü lenovonun r27qe modeli bu monitörden daha iyi

Ben gerçek verilerle ve panel kalitesi ile konuşurum, kulaktan dolma bilgiyle değil.

Buyur burada anlatılıyor lg neden alınmaz

Her şeyi de bilmeyiverin yahu aynen çok kaliteli lg monitörün eline su dökme sakın niye çünkü sen satın aldın @Cristo20

Satıcı stok bittiği için fiyatları şişiriyor mesela hiç düşünemedin mi?
7 bine kaliteli 2k monitör aldığına inanan bir kafayla tartışmaya girmek zaman kaybından bir şey değil şu an 1080p monitör alacak olsam bakacağım fiyat aralığı o civarlar olur devam edin siz.

7 bine kaliteli 2k monitör aldığına inanan bir kafayla tartışmaya girmek zaman kaybından bir şey değil şu an 1080p monitör alacak olsam bakacağım fiyat aralığı o civarlar olur devam edin siz.
Puhahahha yazdıklarımdan hiçbir şey anlamadın di mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,256
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri