Parolapara ile alsak kaça gelir ki. Aj159pro dan daha mı iyi buSiyahı yok diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu.
Parolapara ile alsak kaça gelir ki. Aj159pro dan daha mı iyi buSiyahı yok diye biliyorum.
Bu.
159pro 1000hz, bu 8000hz. Yani evet.Parolapara ile alsak kaça gelir ki. Aj159pro dan daha mı iyi bu
Kaça gelir paraporala ile bu159pro 1000hz, bu 8000hz. Yani evet.
Almışken bi Mouse pad de yenileyelim diyorum hocam tekrardan bir öneriniz var mıdır renk olarak Rose Red kalmıştı söylediğiniz mouse de ona uygun bir renk olursa eğer büyüklük olarak ta olabildiğince büyük olmasını tercih ederimSiyahı yok diye biliyorum.
Bu.
Nasıl bir mousepad hocam? Kare mi yoksa klavyeyi de kaplayan dikdörtgen mousepadlerden mi? Bütçe ne?Almışken bi Mouse pad de yenileyelim diyorum hocam tekrardan bir öneriniz var mıdır renk olarak Rose Red kalmıştı söylediğiniz mouse de ona uygun bir renk olursa eğer büyüklük olarak ta olabildiğince büyük olmasını tercih ederim
159 pro da 8k var diye biliyorum p ve düz 159 larda yoktu159pro 1000hz, bu 8000hz. Yani evet.
Hocam xrades hyperbeast klavye boyu bir mousepad sipariş verdim siz ne düşünüyorsunuz iyi midirNasıl bir mousepad hocam? Kare mi yoksa klavyeyi de kaplayan dikdörtgen mousepadlerden mi? Bütçe ne?
Ve hocam dediğim gibi oynadığım tek oyun rainbow six siege 8000 hz de mi kullanmalıyım mouse u ? Kablo veya kablosuz bana hiç farketmezNasıl bir mousepad hocam? Kare mi yoksa klavyeyi de kaplayan dikdörtgen mousepadlerden mi? Bütçe ne?