❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

Alana kadar 8k çıkartmışlar, bir durun hocam. İndirim gelir gelmez fiyat arttırmak nedir yahu :/
Neyse hala uygun sanırım, yapacak bir şey yok

IMG_5361.jpeg

Bu siteyi seviyorum ya dün bu monitörü indirim olursa bildirim gelsin de alayım diye sepete ve favorilere ekledim uygulamadan bildirim gelmedi, forumda konusunu görür görmez yapıştırdım. 125₺ kupon vardı, 1500ünü chip-para’dan ödedim, Akbank kartla ilk alışverişim olduğu için 750₺ chip-para geldi, bi de sanırım bu alışverişden dolayı 175/500 kupon tanımlandı. Teorik olarak 4384,5’a gelmiş oldu.

Alıntıyı görüntüle

Bu siteyi seviyorum ya dün bu monitörü indirim olursa bildirim gelsin de alayım diye sepete ve favorilere ekledim uygulamadan bildirim gelmedi, forumda konusunu görür görmez yapıştırdım. 125₺ kupon vardı, 1500ünü chip-para’dan ödedim, Akbank kartla ilk alışverişim olduğu için 750₺ chip-para geldi, bi de sanırım bu alışverişden dolayı 175/500 kupon tanımlandı. Teorik olarak 4384,5’a gelmiş oldu.
Sonuncusunu almışsın hocam, hayırlı olsun haha. Zam gelmiş 1k

Ölü piksel sayıca fazla ya da göze batan bir yerde değilse pek sıkıntı değil. Asıl ışik sızmasına dikkat etmeleri lazım.
Işık sızması , ölü piksel test nasıl yapılır videosu var mı?
Birde sorunlu çıkarsa iade mi yoksa değişim mi daha mantıklı Hepsiburada da

Sen öyle diyince seni ben bloklamışım gibi hissettim hocam😅 Ben siparişi vereli 1 saate yakın oldu da forum patladı daha yeni yazabildim.
Ne demek hocam, hayrını gör yanlış anlaşılma olmasın haha. Ben de bir türlü alamadım, kararsızlığım bitirecek beni sonunda. Stoklar azalmıştır ondan arttırmışlar fiyatı, bilmiyorum ne yapsam.

Hepsiburada THH savunmasında bu monitörü 12kya satıyoruz dediği için red yedim ne derlerse inanıyor herhalde heyet ürüne bakmadan 😄

Ne demek hocam, hayrını gör yanlış anlaşılma olmasın haha. Ben de bir türlü alamadım, kararsızlığım bitirecek beni sonunda. Stoklar azalmıştır ondan arttırmışlar fiyatı, bilmiyorum ne yapsam.
Dün konusu açılmıştı gördün mü bilmiyorum, eğitim indirimli G50D’ye de bi göz at istersen 7500 falandı o da.

Hepsiburada THH savunmasında bu monitörü 12kya satıyoruz dediği için red yedim ne derlerse inanıyor herhalde heyet ürüne bakmadan 😄
Ne için başvurmuştunuz hocam, ölü piksel falan mı? HB direkt iade alıyordu ne yaşadınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün konusu açılmıştı gördün mü bilmiyorum, eğitim indirimli G50D’ye de bi göz at istersen 7500 falandı o da.
Sağ ol hocam, aklım bunda kalacak benim şu an da Legion 25i-30 kullanıyorum memnunum ondan 2k versiyonuna geçmek istiyorum. Bir bakacağım yine de sağ ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,951
Üyeler
186,269
Son üye
argentwow
Geri