Yardım İnce hesap aldatmacası!!!

Arkadaşlar neden savunuyorsunuz ki yasalar ve mantık bunun yanlış olduğunu söylüyor, yukarıda arkadaşımız belirtmiş istediği zaman başka ürüne kutusuz görsel koyabiliyorlar.

Yapay zekayla kısa bir bilgilendirme..

Ekler

• IMG_3226.png
    IMG_3226.png
    118.1 KB · Hit: 25
  • IMG_3227.png
    IMG_3227.png
    47.8 KB · Hit: 26
Herbirivar.com adlı sitede aynı sorunu yaşadım. 16GB 4800MHZ CL40 DDR5 RAM aldım, görselde laptop ram'i vardı, 4800MHZ CL40'da daha çok laptoplarda oluyor zaten. Açıklamaya UDIMM yazmışlar hiç dikkat etmedim. ürün geldi masaüstü bilgisayar RAM'i. iade ettim gidiş geliş 1 haftadır para içeride bekliyor. O kadar bilgisayarla haşır neşir olmama rağmen benim bile SODIMM-UDIMM gözümden kaçıyorsa Tray ibaresi de normal bir kullanıcının illaki gözünden kaçabilir.

Bunun neyini savunuyorsun sen iyi misin babanın malı mı İncehesap
hatta açıklamada değil başlığında yazıyor eşek değilse kişi okur oradaki kocaman tray yazısını :D

Savunmalık bir şey yok bunda ve tray diye belirttiyse sorun yoktur aldatma falan boş mahal okuma bir ürün alırken açıklama okuyacak kadar acizseniz alışveriş yapmayın marketten alırken bile içeriğe bakan insanlar var
Tray yazdımı zaten sorun yok burada benim takıldığım siteye girince sende görürsün Tray olarak belirtilmiş işlemcilerde hepsi kutusuz şekilde fotoğraf yüklenmiş. Madem böyle bir şey yapıyorsun, o zaman düzgüncene devam ettirmelisin.

1744877171554.png

Arkadaşlar neden savunuyorsunuz ki yasalar ve mantık bunun yanlış olduğunu söylüyor, yukarıda arkadaşımız belirtmiş istediği zaman başka ürüne kutusuz görsel koyabiliyorlar.

Yapay zekayla kısa bir bilgilendirme.

İnce hesap aldatmacası!!!​

böyle bir başlık atarsan savunurum dostum satıcıyı yanıltıyor vs demen lazım aldatmaca dersen ne açıklamada nede bir yerde tray yazmaması gerekir ve sana tray yollamaları lazım yada tray yazısını gizlemeleri lazım burada ortada bir aldatmaca yok ürün görseli yanlış konulmuş başlıkta da tray yazıyor bir zahmet ürün açıklamasını okuyun şuan bu yaptığın TEMU da açıklamayı okumayıp alet çantası yerine termos geldi diyenlerden farkınız yok

Okuma yazma oranı % kaçtı bu ülkede ya

Herbirivar.com adlı sitede aynı sorunu yaşadım. 16GB 4800MHZ CL40 DDR5 RAM aldım, görselde laptop ram'i vardı, 4800MHZ CL40'da daha çok laptoplarda oluyor zaten. Açıklamaya UDIMM yazmışlar hiç dikkat etmedim. ürün geldi masaüstü bilgisayar RAM'i. iade ettim gidiş geliş 1 haftadır para içeride bekliyor. O kadar bilgisayarla haşır neşir olmama rağmen benim bile SODIMM-UDIMM gözümden kaçıyorsa Tray ibaresi de normal bir kullanıcının illaki gözünden kaçabilir.
En basitinden adam "Tray" kelimesinin anlamını bilmiyordur. Bu yüzdende görsele bakarak satın alım yapar. Bilgisi olmayan bir adam 0 işlemcinin kutusuz, fansız satılabileceğini bilemez sonuçta.

ne yani şimdi işlemci ürününe 16 gb 5060 ti fotoğrafını koysalar 5500 tl ye 5060 ti yi satın aldığını düşüğnecekmisiniz gerçekten?

Geri