aslan punch
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hatta açıklamada değil başlığında yazıyor eşek değilse kişi okur oradaki kocaman tray yazısınıBunun neyini savunuyorsun sen iyi misin babanın malı mı İncehesap
Tray yazdımı zaten sorun yok burada benim takıldığım siteye girince sende görürsün Tray olarak belirtilmiş işlemcilerde hepsi kutusuz şekilde fotoğraf yüklenmiş. Madem böyle bir şey yapıyorsun, o zaman düzgüncene devam ettirmelisin.Savunmalık bir şey yok bunda ve tray diye belirttiyse sorun yoktur aldatma falan boş mahal okuma bir ürün alırken açıklama okuyacak kadar acizseniz alışveriş yapmayın marketten alırken bile içeriğe bakan insanlar var
Arkadaşlar neden savunuyorsunuz ki yasalar ve mantık bunun yanlış olduğunu söylüyor, yukarıda arkadaşımız belirtmiş istediği zaman başka ürüne kutusuz görsel koyabiliyorlar.
Yapay zekayla kısa bir bilgilendirme.
En basitinden adam "Tray" kelimesinin anlamını bilmiyordur. Bu yüzdende görsele bakarak satın alım yapar. Bilgisi olmayan bir adam 0 işlemcinin kutusuz, fansız satılabileceğini bilemez sonuçta.Herbirivar.com adlı sitede aynı sorunu yaşadım. 16GB 4800MHZ CL40 DDR5 RAM aldım, görselde laptop ram'i vardı, 4800MHZ CL40'da daha çok laptoplarda oluyor zaten. Açıklamaya UDIMM yazmışlar hiç dikkat etmedim. ürün geldi masaüstü bilgisayar RAM'i. iade ettim gidiş geliş 1 haftadır para içeride bekliyor. O kadar bilgisayarla haşır neşir olmama rağmen benim bile SODIMM-UDIMM gözümden kaçıyorsa Tray ibaresi de normal bir kullanıcının illaki gözünden kaçabilir.