🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

Ben bı kaç sene öncesinde haberlerini görüyordum. Şimdi bilmiyorum tabii ama bana güven vermiyor bu tarz şirketler
Şu an da hiçbir şey güven vermiyor çünkü çoğunluğu malum tarafın elinde, eskiden bir duruşu olan şirketler bile bir tarafa yanaşıyor ve bu yüzden dolayı genel kalite düşüyor, bu bile güvene bir sebeptir. Tüm ülkenin bilgileri sızdırıldı diye birçok haber çıktı.
Mesela bu bir örnek. Akbank hakkında son zamanlarda olanlar ve bu yüzden dolayı Akbank'ın son zamanlarda yaptığı kampanyalar...
Yemeksepeti hakkında da iddialar çıkmıştı ve birçok haber yapılmıştı.
Yani ne olursa olsun artık güven çok az. Siz çok güvenli zannedip bir uygulamayı kullansanız dahi, önü alınmadığından dolayı 15 yaşındaki birey bile zorlayınca bilgileri dağıtabiliyor (bu basit ama muhtemel bir örnek). Yani artık ülkenin de geldiği hâlden dolayı güven çok az yerde var. Güven olması gerekir, işleyişin düzgün olması şarttır ancak toptan bozuk olunca da en az sorunlu olan öne çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolapara dolandiricilarin para aktardığı uygulama değil miydi? Güvenlik önlemleri zayıf olan uygulama
Nasıl güvenip kayıt oluyorsunuz :)
Bir de, amacın ne olduğuna göre de bu yazılan yazı değişir. Mesela bu kadar kodla alakalı yazılar yazılmışken paylaşılan görselin altına cevap yazmak (kaynaksız) bilgilendirme mi olur yoksa farklı anlamda mı olur? Kötü niyetli (gibiymiş) yazmak yarar sağlamaz.

Son düzenleme:
1000TL de verebilir 2000TL de, yazıldığı gibi güvenilir olması önemli ancak mesajı yazarken ki niyet daha da önemli. Bir an da böyle bir yazım dili kullanarak yazılırsa iyi anlama gelmez.

Şu an da hiçbir şey güven vermiyor çünkü çoğunluğu malum tarafın elinde, eskiden bir duruşu olan şirketler bile bir tarafa yanaşıyor ve bu yüzden dolayı genel kalite düşüyor, bu bile güvene bir sebeptir. Tüm ülkenin bilgileri sızdırıldı diye birçok haber çıktı.
Mesela bu bir örnek. Akbank hakkında son zamanlarda olanlar ve bu yüzden dolayı Akbank'ın son zamanlarda yaptığı kampanyalar...
Yemeksepeti hakkında da iddialar çıkmıştı ve birçok haber yapılmıştı.
Yani ne olursa olsun artık güven çok az. Siz çok güvenli zannedip bir uygulamayı kullansanız dahi, önü alınmadığından dolayı 15 yaşındaki birey bile zorlayınca bilgileri dağıtabiliyor (bu basit ama muhtemel bir örnek). Yani artık ülkenin de geldiği hâlden dolayı güven çok az yerde var. Güven olması gerekir, işleyişin düzgün olması şarttır ancak toptan bozuk olunca da en az sorunlu olan öne çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de, amacın ne olduğuna göre de bu yazılan yazı değişir. Mesela bu kadar kodla alakalı yazılar yazılmışken paylaşılan görselin altına cevap yazmak (kaynaksız) bilgilendirme mi olur yoksa farklı anlamda mı olur? Kötü niyetli (gibiymiş) yazmak yarar sağlamaz.
Emek ve cevabın için teşekkür ederim hocam doğru yazmışsınız

Kankam bu mu yoksa

MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3​

bu mu ya hiç bilgim yok dandik msi klavyem var güzel klavye mouse arıyorum sağol şimdiden.​

Valla ben de pek bilmiyorum hangi switch daha iyi internetten baka baka tercih ettim au75 aldım f75 den farklı bir versiyonuymuş ses tekeri olduğu için tercih ettim

GUNLUK100 (Süpermarket/Kozmetik)
500TL'ye 100TL.
1744999609954.png

Geri