Şu an da hiçbir şey güven vermiyor çünkü çoğunluğu malum tarafın elinde, eskiden bir duruşu olan şirketler bile bir tarafa yanaşıyor ve bu yüzden dolayı genel kalite düşüyor, bu bile güvene bir sebeptir. Tüm ülkenin bilgileri sızdırıldı diye birçok haber çıktı.Ben bı kaç sene öncesinde haberlerini görüyordum. Şimdi bilmiyorum tabii ama bana güven vermiyor bu tarz şirketler

Bakan Uraloğlu, 85 milyon kişinin bilgilerinin çalındığını doğruladı
Bilgisayar korsanlarının ele geçirdiği veriler, 'Yenilenmiş TC,' 'Adres,' 'GSM,' '101m' ve 'GSM' isimli beş farklı Google Drive dosyasında toplandı.

Akbank 'vatandaşın hesapları çalındı' iddiası sonrası açıklama yaptı!
Bazı Akbank müşterileri olduğu iddia edilen kişiler sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendi adlarına kredi çekildiği ve hesaplarının çalındığını öne sürmüştü. Sosyal medyada gündem olan iddia ile ilgili Akbank açıklama yaptı.

Yemeksepeti'ni Hackleyenler 20.000 Kişinin Verisini Sızdırdı
Geçtiğimiz hafta Yemeksepeti'ni hackleyen ve veriler karşılığında fidye talebinde bulunan saldırganlar, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 20.000 kişinin verilerini yayınladı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de, amacın ne olduğuna göre de bu yazılan yazı değişir. Mesela bu kadar kodla alakalı yazılar yazılmışken paylaşılan görselin altına cevap yazmak (kaynaksız) bilgilendirme mi olur yoksa farklı anlamda mı olur? Kötü niyetli (gibiymiş) yazmak yarar sağlamaz.Parolapara dolandiricilarin para aktardığı uygulama değil miydi? Güvenlik önlemleri zayıf olan uygulama
Nasıl güvenip kayıt oluyorsunuz![]()
Son düzenleme: