❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

Neyse 1080p ile idare edicez artık. Çok teşekkürler hocam.
Şu anda 1440P yi deniyorum veri yemiyor lakin youtube videoları 4x e aldığım için mi bilmiyorum 480P ye çekiyor ve üst kaliteyi göstermiyor bildiğin bant daralması uyguluyor.

Şu anda 1440P yi deniyorum veri yemiyor lakin youtube videoları 4x e aldığım için mi bilmiyorum 480P ye çekiyor ve üst kaliteyi göstermiyor bildiğin bant daralması uyguluyor.
sanırım vodafone gibi burdada bant daralması mevcut. Hocam normal internet hızınızın dediğiniz şeye yeterli olduuğuna eminmisiniz? çünkü dediğiniz şey bayağı hızlı bir internet istiyor diye biliyorum.

sanırım vodafone gibi burdada bant daralması mevcut. Hocam normal internet hızınızın dediğiniz şeye yeterli olduuğuna eminmisiniz? çünkü dediğiniz şey bayağı hızlı bir internet istiyor diye biliyorum.
Vodofone a göre mahallemde hız değerli gayet iyi. 250mbit alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar test ediyorum 2160P de anlık olarak veri akışı gözükmüyor. Telefonum gün boyu 7gb İnternet kullandığımı söylüyor bunun 4gb o paketimden yemiş durumda. (2GB sadece speed test yedi)

2160P de kesinlikle veri gidiyor.

1440P daha az çektiği için anlık gözükmemiş olabilir ama veri kullanımı sıfırlayıp uzun bir videoda test edeceğim (1.5X) Maks 1080p destekliyor hız kısmını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Vodofone a göre mahallemde hız değerli gayet iyi. 250mbit alıyorum.

Tekrar test ediyorum 2160P de anlık olarak veri akışı gözükmüyor. Telefonum gün boyu 7gb İnternet kullandığımı söylüyor bunun 4gb o paketimden yemiş durumda. (2GB sadece speed test yedi)

2160P de kesinlikle veri gidiyor.

1440P daha az çektiği için anlık gözükmemiş olabilir ama veri kullanımı sıfırlayıp uzun bir videoda test edeceğim (1.5X) Maks 1080p destekliyor hız kısmını bilmiyorum.
teşekkürler hocam vakit ayırdığınız için.

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
ben şuan türk telekom kullanıyorum 30gb net sınırsız insta facebook wp vs. 350 küsür tl taahhütümün bitmesine az kaldı sizce hangi tarifeye geçeyim bu ayarlarda?

ben şuan türk telekom kullanıyorum 30gb net sınırsız insta facebook wp vs. 350 küsür tl taahhütümün bitmesine az kaldı sizce hangi tarifeye geçeyim bu ayarlarda?
40GB sınırsız olana geçseniz daha mantıklı.

beyler yks ye kadar herhangi bir internet veya paket ihtiyacım yok, acaba şimdiden alıp 2 ay boyunca boşuna ödemek ne kadar mantıklı? ünide ihtiyacım olacak ve o zaman bu kadar iyi fiyatlar bulabileceğimden şüpheliyim. 366 tl olan paketten bahsediyorum bu arada.
İki değil altı ay boşuna ödeyeceksin. 2.5 ay sonra sınav var 3 ay kadar da okula kayıt dönemini bekleyeceksin

Ben olsam kayıt olduktan sonra yılbaşı kampanyalarını beklerdim

İki değil altı ay boşuna ödeyeceksin. 2.5 ay sonra sınav var 3 ay kadar da okula kayıt dönemini bekleyeceksin

Ben olsam kayıt olduktan sonra yılbaşı kampanyalarını beklerdim
Sınava 2 ayın biraz üzerinde bir süre ve sınav bittiğinde muhtemelen başka şehire çalışmaya giderim ondan 2 ay dedim.

Turtelekom 204tl olan paketi mi geçsem acaba Turkcell de 280tl den 20gb paketi veriyor ama karar veremedim şuan vodafone kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Mayıs 15 de taahhütüm bitiyor 1 inde arayın size özel tarifeler çıkacaktır dedi müşteri hizmetleri lakin bu paketlerden daha uyguna ne verebilirler ki bilemedim sizce ne yapsam.

Turtelekom 204tl olan paketi mi geçsem acaba Turkcell de 280tl den 20gb paketi veriyor ama karar veremedim şuan vodafone kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Mayıs 15 de taahhütüm bitiyor 1 inde arayın size özel tarifeler çıkacaktır dedi müşteri hizmetleri lakin bu paketlerden daha uyguna ne verebilirler ki bilemedim sizce ne yapsam.
Turkcell daha iyi çekiyor Turkcell'e geçebilirsin ama çekme konusunda çokta umrumda değil benim için fiyat önemli diyorsan Türk Telekom da kâfi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri