Monitör HDMI kablosu sorunu

Hisoka

80+
Reaksiyon skoru
50
Vg249q3a monitorum 180hz destekliyor orjinal kablosuyla. Ama benim bilgisayarıma uymuyor orjinal kablosu büyük geliyor eski monitorumun kablosunu takınca bu sefer de 120hz den fazla alamıyorum çünkü 120hzden yukarısını desteklemiyor kablo ne yapmalıyım

Vg249q3a monitorum 180hz destekliyor orjinal kablosuyla. Ama benim bilgisayarıma uymuyor orjinal kablosu büyük geliyor eski monitorumun kablosunu takınca bu sefer de 120hz den fazla alamıyorum çünkü 120hzden yukarısını desteklemiyor kablo ne yapmalıyım
ekran kartın ne çok az bi ihtimal olsada hdmi to vga kablosu alırsan belki 180 hz alırsın ama zannetmiyorum

ekran kartın ne çok az bi ihtimal olsada hdmi to vga kablosu alırsan belki 180 hz alırsın ama zannetmiyorum
5070 nasıl yapcaz hocam kasa da yeni biri önermişti rajintek ponos ultra ms4 dandik olduğunu bilsem almazdım

5070 nasıl yapcaz hocam kasa da yeni biri önermişti rajintek ponos ultra ms4 dandik olduğunu bilsem almazdım
kasa ile alakası yok hocam uyması lazım 5070 e bi fotoraf atarmısın hangisi uymuyor

DP v1.2 ve üzeri bir kablo veya HDMI v2.0 ve üzeri bir kablo kullanman gerekiyor. Dönüştürücülere filan hiç bulaşma derim ben.

Bazı kasalarda, özellikle büyük kafalı kabloları takmak sıkıntı olabilir. Ya kasayı biraz eğip bükeceksin ya da daha ufak kafalı kablolar alacaksın.

monitör kablosunu, ekran kartın yerine anakarta takıyor olabilir misin?

kasa ile alakası yok hocam uyması lazım 5070 e bi fotoraf atarmısın hangisi uymuyor
Şu an atamıyorum sıvı soğutma montaji için serviste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör kablosunu, ekran kartın yerine anakarta takıyor olabilir misin?
Büyük ihtimalle hocam kasanın arkasında hdmi yazan yere takmaya çalışıyordum olmuyordu kasa gelince fotoğrafları atacagim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri