❌İndirim Bitti! Dell G2724D 2K 165 Hz İyzico ile 6299 TL 🔥

Ya arkadaşlar iyzico ile indirim kampanyasına katilabilmek icin odeme yapmadan once iyzico uygulamasini indirip ordan kampanyaya katilip sonra odeme yapmak gerekiyormus. Siz oyle mi yaptınız? Ben once iyzico ile odeme yaptim sonra aksam uygulamayi indirip giris yaptim kampanyaya oyle katil dedim. Olmadi mi simdi benim yaptığım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iyzico + parolapara + iyzico bakiye ile birlikte 5700 e geldi teşekkür ederim
Bi bakar mısın

Ya arkadaşlar iyzico ile indirim kampanyasına katilabilmek icin odeme yapmadan once iyzico uygulamasini indirip ordan kampanyaya katilip sonra odeme yapmak gerekiyormus. Siz oyle mi yaptınız? Ben once iyzico ile odeme yaptim sonra aksam uygulamayi indirip giris yaptim kampanyaya oyle katil dedim. Olmadi mi simdi benim yaptığım?

Bi bakar mısın
Seninki yanmış aga sipariş iptal ver bidaha sipariş gec

Bi bakar mısın
Evet kampanyaya katıldıktan sonra satın aldım, müşteri hizmetleri ile konuşabilirsin belki yardımcı olurlar

Anladim. Sordum da yok dediler olmaz dediler.

İptal edecem mecbur yapcak bisi yok
Monitör fiyatı artmış bence iade etme

Ürünün aynısını kullandım 9.2k ya aldım diye hatırlıyorum üründe gram soruna rastlamadım 10bit olarakta kullanılabiliyor program bir kaç ayarla miss gibi 2k monitör çekilir.

Ürünün aynısını kullandım 9.2k ya aldım diye hatırlıyorum üründe gram soruna rastlamadım 10bit olarakta kullanılabiliyor program bir kaç ayarla miss gibi 2k monitör çekilir.
Hocam 1080P TN panelden geçicem fark hisseder miyim?

İndirim bitmiş konu etiketini değiştirin bence.

Geri