Yardım 9800X3D için Noctua NH-D15 G2 LBC en iyi hava soğutma mı?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,414
Arkadaşlar premium bir hava soğutma alacağım 9800X3D için en iyi hava soğutma Noctua NH-D15 G2 LBC midir? Kasam MSI MPG Gungnir 300R uyumlu mudur?

Çok yüksek hocam ya değmez bu fiyatlara.
Hocam Noctua'yı çok seviyorum, sırf o yüzden almak istiyorum fiyatta pahalı kararsız kaldım.
fevkalede lakin aşırı pahalı ömürlük lakin degmez yd den biri varsa getirsin size
Hocam maalesef yok tanıdık. Başka satıcı da yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok tipsiz, şu aralar thermalright ürünleri baya popüler baktınızmı hiç ?
Baktım hocam da Noctua güvenini vermiyor.

Hocam Noctua'yı çok seviyorum, sırf o yüzden almak istiyorum fiyatta pahalı kararsız kaldım.

şuanda tahminen bu işlemciyi phantom spirit bile tutar amd bu konuda çok iyi 3d özelligi tam sogutcuyla temas ediyor

Hocam inan ben de çok seviyorum ama bu fiyata değmez. Yurtdışından bir tanıdığa aldır en kötü paranın bir kısmı elinde kalsın.

Hocam inan ben de çok seviyorum ama bu fiyata değmez. Yurtdışından bir tanıdığa aldır en kötü paranın bir kısmı elinde kalsın.
Hocam tanıdıkta yok maalesef bekleyeyim mi biraz daha belki stok gelir.

hocam ben kullanıyorum çok iyi soğutuyor. dijital ekranlılar çıkmış bakabilirsin

Arkadaşlar premium bir hava soğutma alacağım 9800X3D için en iyi hava soğutma Noctua NH-D15 G2 LBC midir? Kasam MSI MPG Gungnir 300R uyumlu mudur?
Sarı sitede sıfır Noctua NH-D15S (g2 değil ve tek fanlı) çok uygun fiyata satanlar var. Arkadaşıma aldık bir tane 14700k da kullanıyor oldukça iyi performansı var.

noctua zaten soğutma üzerine dünyada kendini ciddi anlamda ispatlamış bir üründür. alıp 15 yıl kullanabileceğiniz bir modeldir.noctua nh d15 olsun d15S olsun günümüzün işlemcilerini gırtlağına kadar soğutan ürünlerdir.360 ml sıvı soğutmadan çok çok çok daha iyi soğutur.biraz pahalıdır ama yukarda söylediğim gibi en az 10 yıl belki daha fazla kullanırsınız.tereddüt etmeden alabilirsiniz.dışardan gelen yorumlara çok fazla takılmayın çünkü noctua kullananlar bilirler neyin ne olduğunu.

Birebir aynı soğutucu değil.
soğutma konusunda sadece 1 2 derece oynuyor NOCTUA d15 soğutmaların atasıdır.
457415607_496488429794028_6354660243547494610_n.jpg

Son düzenleme:
4000 tl bandında bile pahalıydı 10.000 tl görünce çok şaşırdım. Bu fiyatlarda gezegenin en iyi soğutucusu olsa bile alınmaz. 5000 tl verir 420lik arctic alır geçerim sizin yerinizde olsam.

soğutma konusunda sadece 1 2 derece oynuyor NOCTUA d15 soğutmaların atasıdır.
Yüksek wattlarda daha da artıyor fark ama 1-2 dereceden fazla.

Yüksek wattlarda daha da artıyor fark ama 1-2 dereceden fazla.

uzun süre saatlerce çalışıyorsan render felan noctua biraz daha iyi oluyor kasanın içinide ferah tutunca sıvı soğutma katili yapmış adamlar :D

Üzün süreli render yapılmıyor ise phantom spirit kullanıyorum aynı işlemciyle abartmaya gerek yok bence oyunlarda gayet yeterli
Aynen ama arkadaş Noctua'yı baya beğeniyormuş. Ondan aslında G2 modeli değil de eski modelini en fazla önerebilirim o da makul fiyatsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri