TRT’nin Atatürk’e sansürü

Elein

80+
Reaksiyon skoru
76
Bu olay gerçek mi ve ne zaman oldu? Sanırsam yakın zamanda olmuş.

hangi olay? bağlantı veya haber kaynağı var mı?
Endonezya Cumhurbaşkanı'nın Atatürk hakkındaki hayranlığı sonrası TRT'nin ve CB'nin tutumundan bahsediyor sanırım. Olayı tam olarak ben de bilmiyorum ancak geçenlerde X'te o tarz şeyler görmüştüm.

Endonezya Cumhurbaşkanı'nın Atatürk hakkındaki hayranlığı sonrası TRT'nin ve CB'nin tutumundan bahsediyor sanırım. Olayı tam olarak ben de bilmiyorum ancak geçenlerde X'te o tarz şeyler görmüştüm.

Evet. TRT Endonezya Cumhurbaşkanının Atatürk övgüsüne yer vermedi. 10 gün önce gerçekleşen vahim bir olay. Atatürk düşmanı olan bir partinin kanalından beklenen hareket tabii.

cumhuriyeti böyle leş bir halka zorlukla getirdi ve onun ekmeğini yiyenler şu an ona düşmanlık ediyor... leş bir halk leş bir ülke

Kimsenin ruhu duymuyor, benim pek ümidim kalmadı bu ülkeden.
"Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır , ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim" -Mustafa Kemal Atatürk-
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam bir rezillik gerçekten TRT t*yyibin propaganda makinası oldu

Kimsenin ruhu duymuyor, benim pek ümidim kalmadı bu ülkeden.
Nazi partisi de mafya partisi de tüm şeyleri tek bir kişi üzerine yıkmış durumda. Onlar gittiğinde çil yavrusu gibi dağılacaklar. Yani bu çetenin ülkede geleceği yok. Burada dikkat edilmesi gereken tek şey, tutundukları şeylere prim vermemek.

Ayrıca sezaryen doğumu yasaklamaktaki sebep ne? Elin Afgan’ı , Suriyelisi dağda taşta doğum yaparken bizim doğum oranımızı falan mı düşürmeye çalışıyorlar?

Ayrıca sezaryen doğumu yasaklamaktaki sebep ne? Elin Afgan’ı , Suriyelisi dağda taşta doğum yaparken bizim doğum oranımızı falan mı düşürmeye çalışıyorlar?
Bu konu nerden patlak verdi koca CB boş boş işlerle uğraşıyor. Medyaya konuşacak konu vermek için açılan bir mesele gibi. TRT mevzusunu bilmiyorum ama gerçekse biz hükümetin yandaşlarını boykot ederken dalga geçen 3- 5 "abi hükümeti ben de sevmiyorum ama" cılar bu duruma ne diyor merak ettim. Hükümeti sevmiyormuş ama laf söyleyene de hemen cevap vermeye koşuyorlar

Atatürk düşmanlığının ödüllendirildiği bir sistemden ne bekliyorsun ki dostum.

Bu konu nerden patlak verdi koca CB boş boş işlerle uğraşıyor. Medyaya konuşacak konu vermek için açılan bir mesele gibi. TRT mevzusunu bilmiyorum ama gerçekse biz hükümetin yandaşlarını boykot ederken dalga geçen 3- 5 "abi hükümeti ben de sevmiyorum ama" cılar bu duruma ne diyor merak ettim. Hükümeti sevmiyormuş ama laf söyleyene de hemen cevap vermeye koşuyorlar

O soytarıların alayı AKP'li.

Geri