hangi olay? bağlantı veya haber kaynağı var mı?Bu olay gerçek mi ve ne zaman oldu? Sanırsam yakın zamanda olmuş.
Endonezya Cumhurbaşkanı'nın Atatürk hakkındaki hayranlığı sonrası TRT'nin ve CB'nin tutumundan bahsediyor sanırım. Olayı tam olarak ben de bilmiyorum ancak geçenlerde X'te o tarz şeyler görmüştüm.hangi olay? bağlantı veya haber kaynağı var mı?
Endonezya Cumhurbaşkanı'nın Atatürk hakkındaki hayranlığı sonrası TRT'nin ve CB'nin tutumundan bahsediyor sanırım. Olayı tam olarak ben de bilmiyorum ancak geçenlerde X'te o tarz şeyler görmüştüm.
Kimsenin ruhu duymuyor, benim pek ümidim kalmadı bu ülkeden.Evet. TRT Endonezya Cumhurbaşkanının Atatürk övgüsüne yer vermedi. 10 gün önce gerçekleşen vahim bir olay. Atatürk düşmanı olan bir partinin kanalından beklenen hareket tabii.
"Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır , ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim" -Mustafa Kemal Atatürk-Kimsenin ruhu duymuyor, benim pek ümidim kalmadı bu ülkeden.
Nazi partisi de mafya partisi de tüm şeyleri tek bir kişi üzerine yıkmış durumda. Onlar gittiğinde çil yavrusu gibi dağılacaklar. Yani bu çetenin ülkede geleceği yok. Burada dikkat edilmesi gereken tek şey, tutundukları şeylere prim vermemek.Kimsenin ruhu duymuyor, benim pek ümidim kalmadı bu ülkeden.
Bu konu nerden patlak verdi koca CB boş boş işlerle uğraşıyor. Medyaya konuşacak konu vermek için açılan bir mesele gibi. TRT mevzusunu bilmiyorum ama gerçekse biz hükümetin yandaşlarını boykot ederken dalga geçen 3- 5 "abi hükümeti ben de sevmiyorum ama" cılar bu duruma ne diyor merak ettim. Hükümeti sevmiyormuş ama laf söyleyene de hemen cevap vermeye koşuyorlarAyrıca sezaryen doğumu yasaklamaktaki sebep ne? Elin Afgan’ı , Suriyelisi dağda taşta doğum yaparken bizim doğum oranımızı falan mı düşürmeye çalışıyorlar?
Bu konu nerden patlak verdi koca CB boş boş işlerle uğraşıyor. Medyaya konuşacak konu vermek için açılan bir mesele gibi. TRT mevzusunu bilmiyorum ama gerçekse biz hükümetin yandaşlarını boykot ederken dalga geçen 3- 5 "abi hükümeti ben de sevmiyorum ama" cılar bu duruma ne diyor merak ettim. Hükümeti sevmiyormuş ama laf söyleyene de hemen cevap vermeye koşuyorlar
Hayır onlar hiç bir partiyi beğenmeyen, büyük oyunu görmüş, oy vermenin ve tepki göstermenin boş olduğunu düşünen aydın insanlarO soytarıların alayı AKP'li.