Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,665
Huawei Store'a üye olup ana sayfadaki kuponları alın. İndirim 1 Mayıs'ta başlayacakmış.
Güzel saatHuawei Store'a üye olup ana sayfadaki kuponları alın. İndirim 1 Mayıs'ta başlayacakmış.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Saat olarak zaten Huawei almayı dusunuyordum eskiden aklımda gt3 modeli vardı 1 yıl kadar, suan bunu indirimde yakalarsam kapacagımtrendyoldan 1 ay önce 1000 liralık kupon ile 5799 a almıştım çok güzel saat
iphone ile uyumlu mu?trendyoldan 1 ay önce 1000 liralık kupon ile 5799 a almıştım çok güzel saat
Bilemiyorum huawei mağazada olmayan bir uygulama indirtiyor belki apple da olmaziphone ile uyumlu mu?
Kupon nerden geldi hocam?trendyoldan 1 ay önce 1000 liralık kupon ile 5799 a almıştım çok güzel saat
Ömürlük saatler ,telefon gibi eskime olayı yok. Camını kırana kadar yada sıkılana kadar kullanırsın. Gt3 Elite modeli var bendede.6200 lira bunları nası alıyonuz la
46mm dönüyor olabilir. Bezel kısmını diyorsun galiba.Bu saatin çerçeve kısmı dönüyor mu?
50k lik telefon alınca bunlar normal geliyor.6200 lira bunları nası alıyonuz la
Evet.Bu fiyata alabılmek için 1 mayısı mı bekliyoruz şuan 7.5k gözüküyor
Apple da oluyor. Bende watch fit 3 var. 16p ile kullandım.Bilemiyorum huawei mağazada olmayan bir uygulama indirtiyor belki apple da olmaz
Uyumlu Bi sorun yaşamazsın. Sadece uygulamasını kendi resmi sitesinden aldığın Bi linkle indirmen gerekebilir ama onda da Bi sorun çıkmaz sanırım. Ben öyle kullanıyorum ama iPhone ile değil.iphone ile uyumlu mu?