Üst Seviye 9070 XT VS Giriş Seviye 5070 Tİ

Dostum saf güç olarak 5070ti 9070xt'den daha güçlü. AMD'nin güçlü olma gibi bir durumu yok. AMD dediğin saf güç olarak güçlü olur teknolojisi biraz geri olur fiyatı bariz ucuz olur.
Hocam ben tersi bir şey söylemedimki :D

Dedimki vidoalara bakın saf güç olarak hangisi güçlü aradaki fark fazla değilse 5070ti alın dedim. Ben saf güçte en az %20-%30 lik bir fark olsa ve online oyun oynasam amd alırım.
Neredeyse hiç fps farkı yok ama giriş seviye 5070ti mutlu eder mi? bilemedim bide yeni fsr4 geldi kararsız kaldım

Niye mutlu etmesin hocam 10 sene önceki ekran kartları geride kaldı artık. Modelin en iyisi ile en kötüsü arasında uçurum yok artık sıcaklık olarak. Görsel olarak size kalmış ben kesinlikle bu bütçede 5070ti alırdım.

Aslında bu üç kart arasında kaldım şöyle arada kaldım 2 si üst seviye 9070xt biride giriş seviye 5070ti genellikle hikaye oyunları oynuyorum sizce hangisi daha iyi siz olsanız hangisini alırdınız

Asrock taichi 9070xt = 39000₺
Shapire Nitro+ 9070xt = 40000₺
Palit Gaming pro 5070ti = 40.600₺
9070xt artık alınmaz kazık fiyatları 5070ti daha iyi

9070XT ile 5070 Tİ saf güçte eşit 9070XT bazı oyunlarda geçiyor 5070 Tİ bazı oyunlarda geçiyor :D fsr4 te çok iyi ama bu fiyat iyi değil.

Kesinlikle nvidia 5070ti tabi ki amd kazıklamaya başladı 9070xt baktı cok satıyor köklediler fiyatı direkt 5070ti dostum senin icin bence

9070 xt tercih etmek için makasın biraz daha açılması gerekiyor. (Her ne kadar Taichi bana ahri E si atsa da...)
Bu fiyatlarda Gaming PRO 5070 Ti daha mantıklı. Ayrıca Gaming PRO giriş değil, markanın orta seviyesi bir modeli. Bana kalsa EX-Gamer tercih ederim ayrı konu.
İnfinity III (çöp) < Jetstream < Gaming PRO < Gamerock
Python III (çöp) < Pahther < Phoenix < Phantom
(Palit ve Gainward birbirlerinin fasonu. Palit ufacık bi farkla daha iyi ancak ikiside aynı halt)

9070 xt tercih etmek için makasın biraz daha açılması gerekiyor. (Her ne kadar Taichi bana ahri E si atsa da...)
Bu fiyatlarda Gaming PRO 5070 Ti daha mantıklı. Ayrıca Gaming PRO giriş değil, markanın orta seviyesi bir modeli. Bana kalsa EX-Gamer tercih ederim ayrı konu.
İnfinity III (çöp) < Jetstream < Gaming PRO < Gamerock
Python III (çöp) < Pahther < Phoenix < Phantom
(Palit ve Gainward birbirlerinin fasonu. Palit ufacık bi farkla daha iyi ancak ikiside aynı halt)
Sence gaming pro ile phoenix arasında 2k var değermi

peşin fiyatına 6 taksite bölen var 9 taksite bölen var mı arkadaşlar 5070ti için

@yiğit1124 Dediğim gibi Phantom > Gaming PRO burası bariz.
Bu fiyatlarda Phantom almak istersen mesele yok gayet okey bir model.
Eğer Galax EX-Gamer a doğru göz kestirirsen sıkıntı çünkü testler bulanık.

Grafikteki iki Galax da 1-Click modeli (3 fanlı)
[Palit ve Gainward birbirinin klonu. Gamerock a bakman lazım]
1745351191402.png

1745351450879.png

Phantom için sadece şunu bulabildim.

9070xt güzel kart, fakat arada yok denecek kadar az fiyat farkı varken Amd tercih etmenin mantığı yok, her türlü Nvidia.

5070ti phantom gainward'ın en üst serisi çok iyi kart. 9070xt alınmaz fiyatı geçtim driver sorunları bitmez o kartın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,072
Üyeler
186,291
Son üye
MeteUysal
Geri