AM5 e geçmek istiyorum tavsiye

Denedim sonuç aynı, ram 4800 mhzde çalışırken bilgisayar açılıyordu, 6000 mhzye çıkartınca bu sorunu yaşadım
çok geçmişler olsun uyandım bende :D biosu resetlemen lazım cmos pininden eğer rami 1 veya 3. slota taktıysan bunun olma ihtimali var amd'de 2 ve 4 e takman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En az 3er kere denedim bios sıfırladıktan sonra
ana kart hatalı olabilir mi acaba normalde biosu sıfırladıktan sonra %100 açılması gerek.

çok geçmişler olsun uyandım bende :D biosu resetlemen lazım cmos pininden eğer rami 1 veya 3. slota taktıysan bunun olma ihtimali var amd'de 2 ve 4 e takman lazım

ana kart hatalı olabilir mi acaba normalde biosu sıfırladıktan sonra %100 açılması gerek.
senmi aldırdın lan yoksa msi bu adama ? @heloguys koş yetiş

senmi aldırdın lan yoksa msi bu adama ? @heloguys koş yetiş
he vallahi ilk defa bu arkadaş sorun yaşıyor tonlarca insana aldırdım :D kullananlar var ben ana karta direkt problem var diye düşünüyorum tomahawk problemli ama diğer modellerde sıkıntı yok.

valla jumbo anakart seni duydu kendine geldi şimdi bilgisayar açıldı ancak bios sıfırlanmış , yani ramler 4800 de kullanıyor, 6000 e çıkaramayacak mıyım?

tabii @shankar1 hocam sağ olsun çok ilgilendi

valla jumbo anakart seni duydu kendine geldi şimdi bilgisayar açıldı ancak bios sıfırlanmış , yani ramler 4800 de kullanıyor, 6000 e çıkaramayacak mıyım?
xmp olarak mı açtın yoksa expo olarak mı ?

he vallahi ilk defa bu arkadaş sorun yaşıyor tonlarca insana aldırdım :D kullananlar var ben ana karta direkt problem var diye düşünüyorum tomahawk problemli ama diğer modellerde sıkıntı yok.
yo yo am5 komple sorunlu intel yada am4 felan cillop gibi

tabii @shankar1 hocam sağ olsun çok ilgilendi

duydu açıldı diyor bios sifirlattim sana hainnn

hahahakjqjklqwlkgkljq harbi adam sana biosu sıfırlattı teşekkür edeceksen ona et :D ya garip bir durum xmp ile 6000mhz çektiysen problem olabiliyor expo ile çektiysen yine olduysa ana kar değişim talebi yapman gerekebilir.

ana kart hatalı olabilir mi acaba normalde biosu sıfırladıktan sonra %100 açılması gerek

cemil olabilir mi aceba??

autodaydı

hahahakjqjklqwlkgkljq harbi adam sana biosu sıfırlattı teşekkür edeceksen ona et :D
hakkımı yeme etiket attım çok ilgilendi dedim

xmp olarak mı açtın yoksa expo olarak mı ?
Autodaydı direk cl30 6000mhz ye çektim

autodaydı

hakkımı yeme etiket attım çok ilgilendi dedim

Autodaydı direk cl30 6000mhz ye çektim
kendin elin ile çektiğin için problem olmuş olabilir profilden expoyu seçip tekrar denermisin ?

sen çekme xpm ile yap profile 1 seç gerisini açma
xmp intel için daha sağlıklı değilmiydi yauv.

Geri