Ofis Kullanımı İçin Sürekli Açık Kalacak Bilgisayar Tavsiyesi

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
Merhabalar. Ofiste günlük iş ve programlar için kullanılacak, aynı zamanda zaman zaman Alpemix gibi uzaktan programlarla bağlanılıp kullanılacak yani sürekli açık kalacak bir bilgisayar ihtiyacım bulunmakta. Masaüstü kasa olarak istiyorum. Bütçe olarak bir sınır yok ama olabilecek en ucuzu en iyisi olur. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar. Ofiste günlük iş ve programlar için kullanılacak, aynı zamanda zaman zaman Alpemix gibi uzaktan programlarla bağlanılıp kullanılacak yani sürekli açık kalacak bir bilgisayar ihtiyacım bulunmakta. Masaüstü kasa olarak istiyorum. Bütçe olarak bir sınır yok ama olabilecek en ucuzu en iyisi olur. Şimdiden teşekkürler.
çok uzun açık kalacaksa ramlari 32 yapın daha performanslı olur ofis için gayet yeterli hatta canınız sıkılırsa valo cs bile oynatır düşük ayarlarda😀

AIO bilgisayar tarzı mı istiyorsunuz

AIO bilgisayar tarzı mı istiyorsunuz
hayır hocam kasa istiyorum direkt. ayrıca monitör alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok uzun açık kalacaksa ramlari 32 yapın daha performanslı olur ofis için gayet yeterli hatta canınız sıkılırsa valo cs bile oynatır düşük ayarlarda😀
Şimdi inceliyorum çok teşekkürler.

bunun hakkında ne düşünürsünüz acaba

Son düzenleme:
hayır hocam kasa istiyorum direkt. ayrıca monitör alacağım.

Şimdi inceliyorum çok teşekkürler.

bunun hakkında ne düşünürsünüz acaba
gördüğüm kadarıyla baya yakınlar ama benım attıgımın ssd daha yüksek sizin tercihiniz

Geri