Cakma tisortler erkenden solar mi?

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
arkadaslar merhaba ben bugun ithal urun ck tisort aldim bunun yikama talimati falan yok dedi adam nasil yikiyosan oyle yikicaksin dedi erkenden solar mi sizce?

Ürüne göre değişir o. Önlem amaçlı düşük derece düşük sıkma ile yıkarsan daha sağlıklı olur.

Valla hocam orjinal ürünler bile yıpranıyor ki artık. Marka diye aldığımız her ürün ilk yılın sonunda yıkanalarla beş yıllık görüntüsüne ulaşıyor. Günümüz de ki üretimler de var bir sıkıntı.

arkadaslar merhaba ben bugun ithal urun ck tisort aldim bunun yikama talimati falan yok dedi adam nasil yikiyosan oyle yikicaksin dedi erkenden solar mi sizce?
Tişörtlerin yıkaması standart oluyor zaten o tamamen kalitesine bağlı, bazı ürünlerin özel yıkama talimatı oluyor ona uymazsan dağılıyor maalesef. (tekstilciyim merak ettiğini sorabilirsin)

Tişörtlerin yıkaması standart oluyor zaten o tamamen kalitesine bağlı, bazı ürünlerin özel yıkama talimatı oluyor ona uymazsan dağılıyor maalesef. (tekstilciyim merak ettiğini sorabilirsin)
Eyvallah tesekkur ederim kral sence ithal urun almak mantikli mi merak ediyorum da kac yildir

Kumaş kalitesine göre değişir. 4 yıldır giydiğim tişört hâlâ sağlam

Soluyor kardeş ayrı zamanda esneme falanda yapıyor. Kısa sürede yapısı bozuluyor. Kaliteli çakma diye bir durum yok kardeş. Ürünü birebir yapıyoruz diyen yalan söyle kalite arttıkça maliyette artar.

Peki kaliteli oldugu nasil anlasilir?
Kumaşını ellediğinde yumuşak olması lazım, kart ve kalın bir kumaşsa 2$ gibi fiyatlara satılan kumaşlardan yapıyorlar. Pamuk oranı yüksek olan tişörtleri tercih etmenizi öneririm.

Orjinalleri bile soluyor artık dostum. Kaliteli mal kalmadı ülkemizde maalesef.

Geri