180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
arkadaslar merhaba ben bugun ithal urun ck tisort aldim bunun yikama talimati falan yok dedi adam nasil yikiyosan oyle yikicaksin dedi erkenden solar mi sizce?
Tişörtlerin yıkaması standart oluyor zaten o tamamen kalitesine bağlı, bazı ürünlerin özel yıkama talimatı oluyor ona uymazsan dağılıyor maalesef. (tekstilciyim merak ettiğini sorabilirsin)arkadaslar merhaba ben bugun ithal urun ck tisort aldim bunun yikama talimati falan yok dedi adam nasil yikiyosan oyle yikicaksin dedi erkenden solar mi sizce?
Eyvallah tesekkur ederim kral sence ithal urun almak mantikli mi merak ediyorum da kac yildirTişörtlerin yıkaması standart oluyor zaten o tamamen kalitesine bağlı, bazı ürünlerin özel yıkama talimatı oluyor ona uymazsan dağılıyor maalesef. (tekstilciyim merak ettiğini sorabilirsin)
Güzelse mantıklı, ama görmeden yorum yapamam bazen ithal denilenler ithal olmuyor.Eyvallah tesekkur ederim kral sence ithal urun almak mantikli mi merak ediyorum da kac yildir
Peki kaliteli oldugu nasil anlasilir?Güzelse mantıklı, ama görmeden yorum yapamam bazen ithal denilenler ithal olmuyor.
Kumaşını ellediğinde yumuşak olması lazım, kart ve kalın bir kumaşsa 2$ gibi fiyatlara satılan kumaşlardan yapıyorlar. Pamuk oranı yüksek olan tişörtleri tercih etmenizi öneririm.Peki kaliteli oldugu nasil anlasilir?
Kumaşını ellediğinde yumuşak olması lazım, kart ve kalın bir kumaşsa 2$ gibi fiyatlara satılan kumaşlardan yapıyorlar. Pamuk oranı yüksek olan tişörtleri tercih etmenizi öneririm.