yusuf544
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 378
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar işlemcim ryzen 9 7900 sıvı soğutucu alma fikrim vardı fakat fiyatının yüksek olmasından ve ömründen dolayı içim ısınmıyor hava soğutucu almak istiyorum şu an kullandığım.
www.epey.com
Benim istediğim
www.gaming.gen.tr
Şuan kullandığım forza 5 de 80 85 arası değişiyor bu attığımı alırsam 70 75 lere inermi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar işlemcim ryzen 9 7900 sıvı soğutucu alma fikrim vardı fakat fiyatının yüksek olmasından ve ömründen dolayı içim ısınmıyor hava soğutucu almak istiyorum şu an kullandığım.

Cooler Master Hyper 212 Black X Duo İşlemci Soğutucu
Cooler Master Hyper 212 Black X Duo İşlemci Soğutucu RR-S4KK-25DN-R1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Benim istediğim

Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı

Şuan kullandığım forza 5 de 80 85 arası değişiyor bu attığımı alırsam 70 75 lere inermi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.