Turknet 12 ay peşin ödeme iade olur mu?

Keepr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,060
Merhaba. Yaklaşık 5 yıldır türknet kullanıcısıyım. Bulunduğum bölgeye türkcell fiber geldi. 1000 mb interneti denemeyi bir süredir istiyordum. Turknette zamlardan etkilenmemek için 12 ay peşin ödeme kampanyasına katılmıştım. Türkcelle geçmek istersem peşin ödediğim parayı iade ederler mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi akşamlar dilerim.

ediyorlar.

Merhaba. Yaklaşık 5 yıldır türknet kullanıcısıyım. Bulunduğum bölgeye türkcell fiber geldi. 1000 mb interneti denemeyi bir süredir istiyordum. Turknette zamlardan etkilenmemek için 12 ay peşin ödeme kampanyasına katılmıştım. Türkcelle geçmek istersem peşin ödediğim parayı iade ederler mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi akşamlar dilerim.
Bildiğim kadarıyla kampanya dışı kalan surenin parasını alıp iade ederler mesela şuan ne kadar 499 mu sen 400 anlaştın?? Kullandığın aylardan 99 daha alır kalanı verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emra lan turknet mesaj atmış geceyim mi

Milenicom 600 oluyor çok bana

Bildiğim kadarıyla kampanya dışı kalan surenin parasını alıp iade ederler mesela şuan ne kadar 499 mu sen 400 anlaştın?? Kullandığın aylardan 99 daha alır kalanı verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emra lan turknet mesaj atmış geceyim mi

Milenicom 600 oluyor çok bana
kaçtan geçiyon 100lük paket mi

Ekler

• Screenshot_2025-04-28-19-36-32-479_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2025-04-28-19-36-32-479_com.google.android.apps.messaging.jpg
    456.7 KB · Hit: 24

Dilediğinizde iptal etme özgürlüğü​

TurkNet’te vazgeçme özgürlüğü var! 12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatı’na katıldıktan sonra dilediğinizde hizmetinizi iptal edebilir ve kullanmadığınız ayların ödemesini alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,955
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri