Hocam baya uygun geldi fiyatiO ne demek hocamUcuz bulup direkt neden aldın bakmadan.
Televizyonu akıllı tv'ye çeviriyor. Youtube, Netflix izlenebilir ve Google'da arama yapmak gibi basit şeyleri yapabilir hale getiriyor.
Bunun işlemisi nasılram değil işlemciye bakın şu cihazlardan çok geçti elimden hem araba multimedyası hemde tv box android tabanlı sistemlerde 2gb ram yeterli olabiyor asıl hızı belirleyen içindeki işlemci
Realtek RTD1325 işlemci bulunuyor. Yapay zeka destekleyen bir işlemci ve Amlogic S905X4'den daha iyi.Bunun işlemisi nasıl
Evet Wi-Fi çekiyor.Wifi çekiyor değil mi ethernet bağlamak zorunda mıyız?
Var.1080p bir TV ye taktığımız zaman upscale yaparak 2k veya 4k görüntü alabilme özelliği var mı bu cihazlarda? Bilmediğim için soruyorum bilen cevaplarsa sevinirim.
iyidir güncel bir işlemci kullanmadım fakat kullandığım amlogic s905x4 işlemciden iyi olduğunu gördüm bench skorlarındaBunun işlemisi nasıl
En son 2 nisanda bu fiyatmış kontrol ettim. 2 nisandan bu yana 200 250 lira daha pahalı satılıyormuş. Yüzdeliğe bakarsak iyi indirim denebilir.Akakçde byu fiyat değilmi zaten