2 oto yemek yapmak için tariflere göre sanırım suluyemek pilav gibiAn
Peki bu iki ürün de aynı işlevi mi görüyor? Yoksa diğeri başka bir amaç için mi? Eve almak istiyorum ama hangisi daha çok işimizi görür acaba, bilgim hiç yok
Düdüklüsü nasıl acaba bilgin var mı ?
rakibi instant dan daha iyi hocam bide bunun litresi oldukça geniş ve fiyati diğer yerlerde 4699tl en az amazon bugün indirim yaptı sanırım düdüklü cidden güzel fiyat yarına çıkmaz bu fiyatDüdüklüsü nasıl acaba bilgin var mı ?
3 litre airfryer zaten alınmaz en az 5 litre alacaksın ben de 5.5l var iki kişilik patates kızartıyorum tam tavuk kızartıyorum alan olarak harika.Aldım airfreyer ama dostlar ne bileyim iptal mi etsem acaba çünkü bende zaten phlips airfreyer varama küçük işte bazen istediğim yemeği yapamıyordum. Sizce ne yapayım?
Kalsın bakalım en kötü aileme hediye ederim.rakibi instant dan daha iyi hocam bide bunun litresi oldukça geniş ve fiyati diğer yerlerde 4699tl en az amazon bugün indirim yaptı sanırım düdüklü cidden güzel fiyat yarına çıkmaz bu fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 litre airfryer zaten alınmaz en az 5 litre alacaksın ben de 5.5l var iki kişilik patates kızartıyorum tam tavuk kızartıyorum alan olarak harika.