Neler Yeni

🔥İndirim Cosori Markasında Efsane İndirimler 5.5L Airfryer 1574TL(Alman Malı)

cosori amerikan malı hocam, 4.7lt versiyonunu 3 yıldır kullanıyorum. sepet içindeki aparatın yıpranması dışında bir problemim yok. Makine artık detaylı temizlik istiyor bu sebeple hazır indirim varken yeni sipariş ettim. 230 dereceye çıkan başka bir makine yok piyasada bu arada, bir de pirantech in cam hazneli makinesi mevcut. değerlendirilebilir.

amerikan malıdır , 5.5lt icin iyi fiyat 1900e arkadas 3.5 xiaomi aldı bunu aldıramadım büyük dedi diye.Bi ara 2200 liraydı 1 alana 1 bedava vardı onda cok uygundu ama buda gayet iyi .

tek fiyat gerilen amazon itemi fiyat nerden nereye düştü :D
enflasyon artıkçı bu düştü :D

An

Peki bu iki ürün de aynı işlevi mi görüyor? Yoksa diğeri başka bir amaç için mi? Eve almak istiyorum ama hangisi daha çok işimizi görür acaba, bilgim hiç yok
2 oto yemek yapmak için tariflere göre sanırım suluyemek pilav gibi

Alın aldırın hakkı olan rakamın yarısından bile ucuz 3 sene önce 2400 liraya almıştım. Hala taş gibi.

Aldım airfreyer ama dostlar ne bileyim iptal mi etsem acaba çünkü bende zaten phlips airfreyer var :D ama küçük işte bazen istediğim yemeği yapamıyordum. Sizce ne yapayım?

Düdüklüsü nasıl acaba bilgin var mı ?
rakibi instant dan daha iyi hocam bide bunun litresi oldukça geniş ve fiyati diğer yerlerde 4699tl en az amazon bugün indirim yaptı sanırım düdüklü cidden güzel fiyat yarına çıkmaz bu fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım airfreyer ama dostlar ne bileyim iptal mi etsem acaba çünkü bende zaten phlips airfreyer var :D ama küçük işte bazen istediğim yemeği yapamıyordum. Sizce ne yapayım?
3 litre airfryer zaten alınmaz en az 5 litre alacaksın ben de 5.5l var iki kişilik patates kızartıyorum tam tavuk kızartıyorum alan olarak harika.

rakibi instant dan daha iyi hocam bide bunun litresi oldukça geniş ve fiyati diğer yerlerde 4699tl en az amazon bugün indirim yaptı sanırım düdüklü cidden güzel fiyat yarına çıkmaz bu fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 litre airfryer zaten alınmaz en az 5 litre alacaksın ben de 5.5l var iki kişilik patates kızartıyorum tam tavuk kızartıyorum alan olarak harika.
Kalsın bakalım en kötü aileme hediye ederim.

Çok kararsız kaldım bende alıp almamakta. Altusunda şöyle bir makinesi var aralarında gidip geliyorum Altus cam hazneli

Geri