🔥İndirim Cosori Markasında Efsane İndirimler 5.5L Airfryer 1574TL(Alman Malı)

beyranr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30

Düdüklü Cosori 3000TL çok iyi fiyat airfryeri var ben de düdüklüsünüde aldım :)

Screenshot_3.png

hiç duymadığım bir marka airfry nasıldır acaba alsam mı ?

hiç duymadığım bir marka airfry nasıldır acaba alsam mı ?
2 yıldır kullanıyorum mükemmel cihaz ben bile 2.200TL'ye almıştım şuan sağlam indirimde, 1.5kg tam tavuk bile pişirdim sorunsuz.

Cosori alman malıdır tavsiye ederim

Ben hiç anlamıyorum da bu aletten, fiyat iyi mi gerçekten ve hangisini almalıyım?

5.5 litreye göre fiyatı iyi geldi, bende alsam mı diye düşündüm taksit de var sonuçta

Ben hiç anlamıyorum da bu aletten, fiyat iyi mi gerçekten ve hangisini almalıyım?
anlamalık bişe yok hocam patates koyuyorsun üstünden seçiyorsun sstarta basıyorsun bitince ötüyor ve alıp yiyorsun bu kadar :)
5.5 litreye göre fiyatı iyi geldi, bende alsam mı diye düşündüm taksit de var sonuçta
evet taksitle cidden çok uyguna geliyor ben öneririm.

An
anlamalık bişe yok hocam patates koyuyorsun üstünden seçiyorsun sstarta basıyorsun bitince ötüyor ve alıp yiyorsun bu kadar :)

evet taksitle cidden çok uyguna geliyor ben öneririm.
Peki bu iki ürün de aynı işlevi mi görüyor? Yoksa diğeri başka bir amaç için mi? Eve almak istiyorum ama hangisi daha çok işimizi görür acaba, bilgim hiç yok

2 yıldır ben de kullanıyorum. Performans olarak memnunum ama iç üst kısmı temizlemesi zor. Temizliği kolay olan ürünler tercih edin arkadaşlar.

An

Peki bu iki ürün de aynı işlevi mi görüyor? Yoksa diğeri başka bir amaç için mi? Eve almak istiyorum ama hangisi daha çok işimizi görür acaba, bilgim hiç yok
Airfryer en kolayı hocam, düdüklü tencere olan farklı bişe daha önce düdüklü kullanmadıysanız önermem.

Airfryer en kolayı hocam, düdüklü tencere olan farklı bişe daha önce düdüklü kullanmadıysanız önermem.
Ben kullanmadım da annem kullanıyor😅 Düdüklü olan diğerinin yaptığı her şeyi yapıp ayrıca başka şeyler de mi yapıyor?😅

Ben kullanmadım da annem kullanıyor😅 Düdüklü olan diğerinin yaptığı her şeyi yapıp ayrıca başka şeyler de mi yapıyor?😅
aynen öyle hele sulu yemekleri çok kısa sürede pişiriyor ve çok lezzetli yapıyor. örnek et sote tavuk sote ben yaparım lokum gibi yapıyor mesela tencerede 1.5 saatte pişiriyorsa bu 35dk da pişiriyor

aynen öyle hele sulu yemekleri çok kısa sürede pişiriyor ve çok lezzetli yapıyor. örnek et sote tavuk sote ben yaparım lokum gibi yapıyor mesela tencerede 1.5 saatte pişiriyorsa bu 35dk da pişiriyor
Çok iyi hocam :) o zaman bir tane düdüklü olandan alayım ya annemin işine yarar inşallah. Çok teşekkürler konu ve yardım için:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri