Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Saf güçte yapay zekada bellek hızıdır ciddi fark var. Mesela oyun performansında düz 4070le %20 farkediyor. Mfgyi daha katmadım bile
5070 mi saf güçte mi üstün? Cahilim de bu konuda kusura bakmayın lütfen.

Kavisli neden önermiyorsunuz ? Birde monitör hariç sistem önerinizi bekliyorum 50 bin bütçeli cs, pubg, valorant, fortnite tarzı online oyunlar için, teşekkürler. Bir sistem önermişsiniz aslında gördüm ama o sanırım daha yüksek bütçeli bir arkadaşımız için olmuş o yüzden yeniden soruyorum.
Walla sayende öğrenecem bende bu işi😊 birde sistem önerini alabilirsem dahada rahatsız etmem seni😊

Bütçe 50 bin
Online oyunlar için
Cs, valorant, pubg, fortnite gibi

5070 mi saf güçte mi üstün? Cahilim de bu konuda kusura bakmayın lütfen.
Hocam tabi ki üstün mantık bile kursanız daha güçlü olduğunu düşünürsünüz zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Walla sayende öğrenecem bende bu işi😊 birde sistem önerini alabilirsem dahada rahatsız etmem seni😊

Bütçe 50 bin
Online oyunlar için
Cs, valorant, pubg, fortnite gibi
Döneceğim hocam.

Hocam tabi ki üstün mantık bile kursanız daha güçlü olduğunu düşünürsünüz zaten.
Şimdi baktım, yabancı YouTube kanalları, ''almaya değmez, almayın sakın'' falan diyor? O ne alaka? Kafam karıştı...

Şimdi baktım, yabancı YouTube kanalları, ''almaya değmez, almayın sakın'' falan diyor? O ne alaka? Kafam karıştı...
Yurtdışıyla aynı mıyız 😃 Ayrıca çıkarken pahalıydı o yüzden deniyordu. İlk zamanlarda 33k civarıydı sonradan iyi fiyatlara geldi.

Yurtdışıyla aynı mıyız 😃 Ayrıca çıkarken pahalıydı o yüzden deniyordu. İlk zamanlarda 33k civarıydı sonradan iyi fiyatlara geldi.
Yok, ben 4070 SUPER ile başlayacağım. Yine de teşekkürler.

Beni dinlemiyorsanız öneri istemezsiniz olur biter.
İnsan gibi teşekkür ettim. Ve öneriye ihtiyaç duydum ama 5070 bence overkill. Engellendiniz. İyi günler.
EDIT: Gülün gülün, ''arkanıza'' gülün. Zayıflık, yetersizlik göstergesidir anca... :cool:

beklemedeyım hocam
İşlemci
İşlemci Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Ekran Kartı
Kasa
Güç Kaynağı (PSU)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri