2009 Toyata Auris 1.6 alınır mı?(650k)

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
908
Bütçe
650000
Alta koyduğum Auris 1.6 ilandaki arabayı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Önerileriniz varsa yazabilirsiniz toyata olursa sevinirm sağlam arabalar baya.

LINK

Alta koyduğum Auris 1.6 ilandaki arabayı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Önerileriniz varsa yazabilirsiniz toyata olursa sevinirm sağlam arabalar baya.

LINK
güzel araba km de düşük dizel istiyorsan 1.4 d4d motorlu olana da bakabilirsin bu da iyidir

LINK
Kaput olayını güzelce açıklıyabilirse alınır. Bu oranda 2019-20 Egea da önerebilirim, Bakımları daha rahat olur.

Bu bütçe için bence de toyota almak hem şu ülke şartlarında her durum için mantıklı olur

Kaput olayını güzelce açıklıyabilirse alınır. Bu oranda 2019-20 Egea da önerebilirim, Bakımları daha rahat olur.
Kaput olayının neyini açıklayacak kardeşim. Değişen yok. Bırak değişeni boya bile yok lokal var bir bölümünde. Ne saçma sapan algılarınız takıntılarınız var. Hadi diyelim kaput değişti. Şaside podyede işlem yoksa ister 3. kattan saksı düşsün ister kırmızıda arkadan vurmuş olsun öyle değişsin. Adam neyini açıklayacak bunun :D Garip gerçekten

güzel araç fakat km ye inanamadım pek benim tercihim temiz 1.6 multijet egea olurdu

LINK

güzel araç fakat km ye inanamadım pek benim tercihim temiz 1.6 multijet egea olurdu
650 bin civarına İstanbul'da yada yakınlarında temiz egea bulunda ben alayım. Bayadır araştırıyorum ya taksi çıkması bulunuyor yada ağır hasar kayıtlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,979
Üyeler
173,913
Son üye
HasanVersion
Geri