Nerede41 mm'si 6200 müş. 46 mm olan 6400'e düşüyor. HB'de 6174 oluyordu, oradan alsaydım keşke. Bonus falan da kazanırdım. Yeşil kayış hediyesi olmasa da olur.
Evet bende geç farkına vardım ama sağlık olsun olan oldu 1 haftadır takıp ediyordum hergun fiyatları .ss41 mm'si 6200 müş. 46 mm olan 6400'e düşüyor. HB'de 6174 oluyordu, oradan alsaydım keşke. Bonus falan da kazanırdım. Yeşil kayış hediyesi olmasa da olur.
Reis şuan kendı sitesinde kuponla birlikte 6.5k ya gelıyor 46mm liği adam haftalar önce söyledi zaten ve indirim bugun basladıSıcak fırsatlar hayatını kaybetmiş artık konular en üste geliyor mesaj yazıldıkça
Samsung'u pek öneren olmuyor şarj konusunda , huawei bu hususta çok iyiBeyler bu mu watch 6 claasic mi 47mm telefonum samsung
Şarj benim için sorun değil. Her gün ederim. Samsungun yazılımı çok hoşuma gidiyor. Telefondakiyle aynı gibi.Samsung'u pek öneren olmuyor şarj konusunda , huawei bu hususta çok iyi
Uyku takibi vs önemsemiyorsan kendine en cok hangisini yakın hissediyorsan onu al zaten reisŞarj benim için sorun değil. Her gün ederim. Samsungun yazılımı çok hoşuma gidiyor. Telefondakiyle aynı gibi.
Huawei ölçüm ve veri analizini daha çok beğeniyorum güncel Apple Watch kullanıcısıyım fakat başka saat alacak olsam ilk seçeneğim Huawei daha sonra Samsung olurduBeyler bu mu watch 6 claasic mi 47mm telefonum samsung
GT4 ve GT5 de mesajlara cevap verebiliyorsunsıkıntı ya gelen mesajlara apple cevap veremiyorsun sadece görüyorsun bende var aldım 2 kere kullandım kutu duruyor 1.5 aylık
Ben 2. Elden 4,5 civarına temiz bi tane alıp geçicem. Sıkılırsam da satarken az zarar etmiş olurum.Evet bende geç farkına vardım ama sağlık olsun olan oldu 1 haftadır takıp ediyordum hergun fiyatları .ss