Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Hayırlı olsun ben de bu monitörü aldım ve kullanıyorum. Gözlemlediğime göre diğer rakiplerine göre bir dezavantajı arkasında ekstra büyük bir soğutma bloğu bulunmuyor (MSİ ve Asus modellerinde var) fakat ona göre de arasında iki kat fiyat farkı var. Bir de sanırım ritings üzerinden monitör renk profili indirip kuranlar oldu o şekilde daha iyi oluyormuş aklınızda bulunsun. Ben yapamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

360 hz olanı sepete ekleyip aldm ben 20kya geldi konudakiyle bunun arasında çok fark var mı
Ne zaman aldınız?

Samsung'un telefonlarında kullandığı AMOLED ekranlarda yanma sorunu çok yaygın. Samsung tarafında Note 5 ve Note 9 eskitmiş biri olarak konuşuyorum. OLED monitörde de böyle bir sorun olabileceğini belirttim. Aynı monitörün alımını önceki indirimde ben de yaptım. Yanma sorunu gözümü korkuttuğu için ve İncehesap'la olan sorunumun ne durumda devam edeceğini bilmediğimden iki monitöre de ihtiyacım olmadığından iade etmek durumunda kaldım.

Dalga mı geçiyorsun oğlum 10 yıllık telefonla yeni çıkmış monitörü nasıl karşılaştırabilirsin

Ben uzun süredir kullanıyorum. Bazen 12 saat + uzun süre açık kalıyor. Şuana kadar herhangi bir sorun olmadı. İnşallah ta olmaz Amin :)
Kanka parlaklık ayarların nedir hdr açık mı nasıl kullanıyorsun söylermisin

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Oled monitör ailesine hoşgeldiniz.
Oled monitör kullandıktan sonra ben neden ıps kullanmışım diye sorgulama yaşayacaksınız.
Oyun deneyiminiz en az 10 kat artacak.
Sırf monitör için hikayesi berbat ama atmosferi iyi oyunlar oynayacaksınız.
öyle bir anlattın ki alasım yokken geldi.

2 aydır kullanıyorum 2.yan monitörüm 240 hz ips 4k monitördü inanılmaz bir katlama oldu ips ekranın yüzüne bakmıyorum yan ekranda açık sadece 😂 siyahlar inanılmaz güzel kaliteyi direk anlıyorsunuz zaten rtings in otomatik paylaştığı cfg var onu yapın

Hayırlı olsun ben de bu monitörü aldım ve kullanıyorum. Gözlemlediğime göre diğer rakiplerine göre bir dezavantajı arkasında ekstra büyük bir soğutma bloğu bulunmuyor (MSİ ve Asus modellerinde var) fakat ona göre de arasında iki kat fiyat farkı var. Bir de sanırım ritings üzerinden monitör renk profili indirip kuranlar oldu o şekilde daha iyi oluyormuş aklınızda bulunsun. Ben yapamadım.

Ne zaman aldınız?
buraya yazmadan 2 dk önce ürüne girilmiyordu direkt sepete ekle diyerek aldım

DHL'den mesaj geldi şimdi ama Hepsijet ile ulaştırılacaktır diyor çözemedim :D

Samsung'un telefonlarında kullandığı AMOLED ekranlarda yanma sorunu çok yaygın. Samsung tarafında Note 5 ve Note 9 eskitmiş biri olarak konuşuyorum. OLED monitörde de böyle bir sorun olabileceğini belirttim. Aynı monitörün alımını önceki indirimde ben de yaptım. Yanma sorunu gözümü korkuttuğu için ve İncehesap'la olan sorunumun ne durumda devam edeceğini bilmediğimden iki monitöre de ihtiyacım olmadığından iade etmek durumunda kaldım.

Telefon panelleriyle daha büyük (televizyon , monitör) panellerinin üretim süreci ve teknolojisi aynı değil.

2 aydır kullanıyorum 2.yan monitörüm 240 hz ips 4k monitördü inanılmaz bir katlama oldu ips ekranın yüzüne bakmıyorum yan ekranda açık sadece 😂 siyahlar inanılmaz güzel kaliteyi direk anlıyorsunuz zaten rtings in otomatik paylaştığı cfg var onu yapın
cfg ne hocam

Arkadaşlar sizlere bir şey söylemek istiyorum. OLED batağına düştüyseniz geçmiş olsun. Mükemmel bir seçim yaptınız. Artık hiçbir hız muhabbetini, hertz muhabbetini takmadan keyfinize bakıp eğleneceksiniz :kekw: :kekw:. 7 aydır kullanıyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Kendi Youtube kanalımda incelemesini yaptım. Bir süre sonra uzun kullanım deneyimleri için bir video daha yapacağım yakın bir zamanda.

Config. Windows Renk Yönetiminden renk ayarları yükleyip değiştirebiliyorsunuz.

Ekler

• 1746193981536.webp
    1746193981536.webp
    16.1 KB · Hit: 65
Alım işi nasıl şimdi normal kendimiz üye oluyoruz öğrenci olayı nasıl olacak öğrenci değilim öğrenci yeğenim var liseye giden 🤔

Geri