Kendi sitesinde hala 890 TL al giitsin muadili yok cloud serisini ezerfps oyunları oynuyorum 1200tlye çıkmış ama bence hala güzel fiyat kullanan var mı alınır mı?
link atar mısın hocam sitesinde 100 dolar gözüküyorKendi sitesinde hala 890 TL al giitsin muadili yok cloud serisini ezer
Hangi sitede 100 dolar arkadaş Max 60 dolar gördünlink atar mısın hocam sitesinde 100 dolar gözüküyor
ne kadar iyi bir kulaklık ki bulink atar mısın hocam sitesinde 100 dolar gözüküyor
link atar mısın hocam sitesinde 100 dolar gözüküyor
gen 3 e bakmışım da 890 tl nerde ?Hangi sitede 100 dolar arkadaş Max 60 dolar gördün
fiyat güncellendi hocam 890 gözüküyor tıklayınca 1190 oluyor![]()
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Cloud serisini yer bittirir 4k lik kulaklikne kadar iyi bir kulaklık ki bu
Link attım ya hocam![]()
Turtle Beach Stealth 600 Gen2 PS5/4 Uyumlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Siyah
Turtle Beach Stealth 600 Gen2 PS5/4 Uyumlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Siyahwww.goodmarket.com.tr
yeni düştü dost teşekkürlerCloud serisini yer bittirir 4k lik kulaklik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link attım ya hocam
Ne demekyeni düştü dost teşekkürler
sitesi güvenilir mi acaba çok geç gelir mi?Ne demek
Güvenilir bir gündesitesi güvenilir mi acaba çok geç gelir mi?
teşekkürler hocam birde fps oyunları için sıkıntı olur mu acaba cs 2 için, sanırımolmaz çünkü usb bağlantılı ama yine de sormak istedimGüvenilir bir gündekargoya ertesi günde gelir tahmini