Neler Yeni

Öneri Forza Yeni Başlayana Öneri

ecs basıp soldan festıval oynatma lıstesı cıkıyor ordakı bölümde hem gorevler hemde bileti alabılırsınız 40 puan toplayarak bilet ,
20 puanda ise oradaki aracı verıyor 80 ve 160 puanda ise seri kısmındaki aracları verıyor gene aynı etkinlik kısmında seri yazan bölümde zaten girince anlıcaksınız olayı
bu görevlerden birine giriyorum tıklıyorum 3 4 tane daha bişey açılıyor ve bu görevlerde yarışlarda birinci mi olmak lazım ben olamıyorum çünkü

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bu görevlerden birine giriyorum tıklıyorum 3 4 tane daha bişey açılıyor ve bu görevlerde yarışlarda birinci mi olmak lazım ben olamıyorum çünkü
evet bazılarında 3 yarıs seklınde oluyor bazılarında teklı yarıs bazılarında ıse araca ozel modafıye et aracı boya seklınde oluyor etkınlıklerı en ıyı su sekılde anlarsın bu atacagım kanala goz at guncel vıdeolar paylasıyor zaten son etkınlıklerı o sekılde yapabılırsın

evet bazılarında 3 yarıs seklınde oluyor bazılarında teklı yarıs bazılarında ıse araca ozel modafıye et aracı boya seklınde oluyor etkınlıklerı en ıyı su sekılde anlarsın bu atacagım kanala goz at guncel vıdeolar paylasıyor zaten son etkınlıklerı o sekılde yapabılırsın

nissan görevi var hepsini yaptım ama şimdi tekrar yaptırıyor. 1.lik şart mı

• Beğen
nissan görevi var hepsini yaptım ama şimdi tekrar yaptırıyor. 1.lik şart mı
Yaris etkinliği ise 1.lik sart zaten 3lu yaris yapıyorsan 3 yarisin en az 2sini 1. bitirmen lazim yaris sonu puan veriyor

• Beğen
Yaris etkinliği ise 1.lik sart zaten 3lu yaris yapıyorsan 3 yarisin en az 2sini 1. bitirmen lazim yaris sonu puan veriyor
Bu arada online eşleşmeli yarış var mı? Ben hep botlarla yarışıyom

Dün FH5 premium aldım. Ben bu oyunun modifiye sistemini pek anlamıyorum. Mesela dün supra modifiye ettim egzoz değiştirme seçeneği bile yok. Premium ediitondan gelen arabaları araç paketlerinden aldım. Daha oyun beni tam salmadı açık dünyada dolaşıp eleyici falan oynadım. Yani görev yapıp ödül veren o menü daha açılmadı.
Biraz oynayın hocam oyun sizi salıyor biyerden sonra. biz 2 kişi başladık premiuma. Bazı özel araçlarda çok bir modifiye seçeneği yok. FE sürümü olanlar ve bazı formula drift araçları ellenmiyor çok fazla.

var gene esc kısmında sagda bır yerde vardı tam hatırlamıyorum bende hıc gırmedım çünkü ama o söyledıgım etkınlık kısmında 10 puanlık yarıs gorevı var orda botlara karsı onlıne olarak takım seklınde yarısıyorsun dıger senın dedıgın gıbıde var dırft yarısı olsun kalkıs yarısı olsun her turlu mod acık

İlerde açılıyor o sanırım ilerledikçe seviye olarak yarışlara katıl biraz seviye atla

• Beğen
Spoyler falan ekleme var sadece bide bodykit tarzı şeyler oluyor öyle tamponu değiştireyim etek ekleyeyim gibi şeyler yok

o zaman imkansız sanırım yarış dışı görevlere bakayım. hep 2. 3. 4. oluyorum
aracı yukseltırsen 1. olursun o vıdodakı adamın hangı yarısta hangı aracı kullandıgına dıkkat et yeter sende o aracı kullan birde küçuk bir tüyo vereyım o adam gostermıyor ama ben hep o şekilde yapıyorum 3lü yarısları mesela 3lu yarısta sırayla şurda şu şurda şu seklınde sana yarıs alanlarını gosteıyorsa ben orda ilk yarısa gırdıgım yer bana gosterdıgı en son yarıs alanı oluyor
yani gosredıgının tam tersı sekılde yarıs alanlarına gırıyorum mesla 1-2-3 gorserıyor sırayla ben 3den baslıyıp bıtırıyorum yarısları 3-2-1 dıye daha kolay oluyor umarım analatabılmısımdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spoyler falan ekleme var sadece bide bodykit tarzı şeyler oluyor öyle tamponu değiştireyim etek ekleyeyim gibi şeyler yok
var ama her aracta yok bazılarında hazır bodykıt mevcut

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,537
Üyeler
173,391
Son üye
hazekii