veneficus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 403
korumalarSırrı Süraya Önderin Cenazesi İçin AKM Den Ayrılan Özgür Özel Çıkışta Tokatlı Saldırıya Uğradı
Son düzenleme:
korumalarSırrı Süraya Önderin Cenazesi İçin AKM Den Ayrılan Özgür Özel Çıkışta Tokatlı Saldırıya Uğradı
Tokat atan adam kendi çocuklarını öldürmüş diyorlar ama bilemem tabi.belki tokat atan adamın çocuğu şehit veya gazi olabilir adam her konuşmasında teröristlere selam yolluyor
hocam bence şuan en mantıklı siyasetçi Muharrem İnce prime erdoğan karşısında %38 oy aldı ama 2. şans verilmedi adam chp için maddi manevi herşeyi yaptı ama arkasından vurdular adamın dediği her şey bir bir gerçekleşiyorkanka maalesef onlarında bir farkı yok cidden şu ülkede adam gibi bir aday çıkacakta biz görecez.
belki tokat atan adamın çocuğu şehit veya gazi olabilir adam her konuşmasında teröristlere selam yolluyor
Akıl alır gibi olmayan bir güne uyandık yine işin garip tarafı arkadaki koruma olacak bey sanki sahilde yürüyüşe çıkmış gibi bir hali var biri desin ülkenin 1.partisinin genel başkanının koruması olduğunu şuna.Sırrı Süraya Önderin Cenazesi İçin AKM Den Ayrılan Özgür Özel Çıkışta Tokatlı Saldırıya Uğradı
Çocuklarını öldürüp daha öncesinde de şiddet ve taciz kayıtları varmış üstelik bu şahıs müebbet ceza yemiş ama ne hikmetse 16 yıl yatıp çıkmış.Ağır geri zekalı oldukları için sokma akıl da fayda etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O iddia değil. Cinayet ve hırsızlıktan sabıkası var. Biat etmeyenleri toplamaktan bunlara sıra gelmiyor.
Akıl alır gibi olmayan bir güne uyandık yine işin garip tarafı arkadaki koruma olacak bey sanki sahilde yürüyüşe çıkmış gibi bir hali var biri desin ülkenin 1.partisinin genel başkanının koruması olduğunu şuna.
Ayrıca aynı hareket iktidar tarafından herhangi birine yapılsaydı Gençlik kollarına bile ülkeyi ayağı kaldırırlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çocuklarını öldürüp daha öncesinde de şiddet ve taciz kayıtları varmış üstelik bu şahıs müebbet ceza yemiş ama ne hikmetse 16 yıl yatıp çıkmış.
Senin tipini beğenmedim sana tokat atacağım ben şehit gazi babasıyımYukarıdaki değişiğin biri de çıkıp çocuğu şehit ya da gazi olabilir yazabilmiş hâlâ. Hâlâ! Bu kadar inanarak saçmalamalarının altında yatan psikolojik sorunu bulmak gerekiyor.
Ben buldum zaten hocam bilgilerini amma velakin lavuğun GSM bilgisi çıkmıyor.Panel suç
Ruh hastaları çünkü başka açıklama yok kendi kafalarına uygun ya ondan savunuyorlar.Yukarıdaki değişiğin biri de çıkıp çocuğu şehit ya da gazi olabilir yazabilmiş hâlâ. Hâlâ! Bu kadar inanarak saçmalamalarının altında yatan psikolojik sorunu bulmak gerekiyor.
şu adam ekremden de özgürden de daha kaliteli bir adamhocam bence şuan en mantıklı siyasetçi Muharrem İnce prime erdoğan karşısında %38 oy aldı ama 2. şans verilmedi adam chp için maddi manevi herşeyi yaptı ama arkasından vurdular adamın dediği her şey bir bir gerçekleşiyor
.
hiç suçu olmayan ögrencileri hapisten cıkarmıyorlar kendi cocugunu kesen iti serbest bırakıyorlar