❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

İndirim devam ediyor mu beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün satın alma linkini bulamadım bir de indirim devam ediyorsa atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün satın alma linkini bulamadım bir de indirim devam ediyorsa atabilir misiniz

Üründen memnunmusunuz eline ulasan varmi

Benim elime ulaştı

Çok anlamam bu işlerden ama bana güzel geldi , mikrofonu kapatıp açmak kolay yukarı aşağı şeklinde.

Ama steamden arkadaşla konuşurken steam mikrofonu geç algılıyor gibi sesler başı ve sonu kesik anlamadım.

Ses kaydedicide sesim gayet temiz.

Benim elime ulaştı

Çok anlamam bu işlerden ama bana güzel geldi , mikrofonu kapatıp açmak kolay yukarı aşağı şeklinde.

Ama steamden arkadaşla konuşurken steam mikrofonu geç algılıyor gibi sesler başı ve sonu kesik anlamadım.

Ses kaydedicide sesim gayet temiz.
Hangi model

Beyaz modeli pttde 909 tl kendi sitesinde 999 tl. Bu şekilde stok geldi bende pttden aldım. Sitelerinde 100 tl kargo ekliyor.

Ses kalitesi gerçekten çok iyi, basslar da oldukça başarılı. Dört farklı EQ ayarı var özellikle 2. ve 3. ayar çok iyi. Ses seviyesi çok yüksek; yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri olarak en yüksek seste dinleyemedim bile. Uygulamada ise neredeyse hiçbir şey yok. Fiyatının çok çok üzerinde bir kulaklık, tertemiz sesi var. Bence en az 2k ederi var.

Son düzenleme:
Ses kalitesi gerçekten çok iyi, basslar da oldukça başarılı. Dört farklı EQ ayarı var ve hepsi de etkili. Ses seviyesi çok yüksek; yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri olarak en yüksek seste dinleyemedim bile. Uygulamada ise neredeyse hiçbir şey yok. Fiyatının çok çok üzerinde bir kulaklık, tertemiz sesi var. Bence en az 2k ederi var.
600 için dedin dimi? kafa da rahat mı?

600 modeli ses kalitesi olarak muadili diyebileceğimiz G435 gibi kulaklıklardan iyi ama yapı kalitesi, konforu tırt geldi bana. İndirim olmasa ederi maksimum 2000-2500 olur gibi. 700 modeli bunun yanında aşırı premium kalıyor. Ses olarak deneme şansım olmadı ama malzeme kalitesi olarak 4000-5000 bandındaki ürünlerle denk diyebilirim. Tek eksisi yapısı gereği kafayı bir tık sıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,682
Üyeler
186,363
Son üye
YusufKrt
Geri