- Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Elden 6650xt bakmıştım hem çok uğraştırıcı hem riskli farkı verip bunu almak daha mantıklı gelmiştiAlınabilir güzel kart, ikinci elde daha güzel alternatifler var ama ikinci el yani sizin tercihimiz.
2. Elden 6650xt bakmıştım hem çok uğraştırıcı hem riskli farkı verip bunu almak daha mantıklı gelmiştiAlınabilir güzel kart, ikinci elde daha güzel alternatifler var ama ikinci el yani sizin tercihimiz.
Hocam 10-12 bin bandında 6800'ler vardı2. Elden 6650xt bakmıştım hem çok uğraştırıcı hem riskli farkı verip bunu almak daha mantıklı gelmişti
2. Elde var ancak 2. El çok uğraştırıcı ve riskliHocam 10-12 bin bandında 6800'ler vardı
Bu biraz pahalı gibi 16 bin lira zaten şuan aldın 65 derecelerde iyi gibi
b580 için 11-12k dan fazla verilmemeli bence.
Hocam b580 I aldın mı durum nedirMerhabalar bir sistem aldım ancak gpu yok r5 5600 asrock B450 anakartım var 7600 almayı düşünüyordum ama biri B580 önerdi alınır mı hala sıkıntıları var mı uzun vade kullanıcağımdqn 12gb vram benim için iyi.
hocam B580 aldın mı naptın ?Merhabalar bir sistem aldım ancak gpu yok r5 5600 asrock B450 anakartım var 7600 almayı düşünüyordum ama biri B580 önerdi alınır mı hala sıkıntıları var mı uzun vade kullanıcağımdqn 12gb vram benim için iyi.
bende düşünüyorum ucuz diye alsam mı acaba ? r5 7600 işlemci var yanına b580 uyar mı acaba ?Hocam b580 I aldın mı durum nedir
Bende de 7500f var uymasında sıkıntı yok diyorlar ben ekran kartının deiverlarını merak ediyorumhocam B580 aldın mı naptın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende düşünüyorum ucuz diye alsam mı acaba ? r5 7600 işlemci var yanına b580 uyar mı acaba ?
Bende öyle çok merak ediyorum fps durumu nasıl performansı vesairesi kronik problemi var mı falanBende de 7500f var uymasında sıkıntı yok diyorlar ben ekran kartının deiverlarını merak ediyorum
Fiyatı çok uygun Rx 7600 den 1 2k daha fazla sadeceBende de 7500f var uymasında sıkıntı yok diyorlar ben ekran kartının deiverlarını merak ediyorum
Evet hocam hem 12 gb ile de extra iş görüyorBende öyle çok merak ediyorum fps durumu nasıl performansı vesairesi kronik problemi var mı falan
Fiyatı çok uygun Rx 7600 den 1 2k daha fazla sadece
Aldım kartı çalışıyo iyi gibi ama daha tam optimize değil onu bilerek al bana sıkıntı yapmıyo cs2 de low settingste 180 altına düşmüyor 8gb kart yerine alınır gibi alıncaksada vram için alınırhocam B580 aldın mı naptın ?
bende düşünüyorum ucuz diye alsam mı acaba ? r5 7600 işlemci var yanına b580 uyar mı acaba ?
Aldım kartı çalışıyo iyi gibi ama daha tam optimize değil onu bilerek al bana sıkıntı yapmıyo cs2 de low settingste 180 altına düşmüyor 8gb kart yerine alınır gibi alıncaksada vram için alınırHocam b580 I aldın mı durum nedir