Çözüldü✓ İntel arc B580 alınır mı?

Alınabilir güzel kart, ikinci elde daha güzel alternatifler var ama ikinci el yani sizin tercihimiz.
2. Elden 6650xt bakmıştım hem çok uğraştırıcı hem riskli farkı verip bunu almak daha mantıklı gelmişti

Hocam 10-12 bin bandında 6800'ler vardı
2. Elde var ancak 2. El çok uğraştırıcı ve riskli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6650xt için 2.5 3 bin daha verip hem güncel hem daha iyi bir kart almak istedim

Merhabalar bir sistem aldım ancak gpu yok r5 5600 asrock B450 anakartım var 7600 almayı düşünüyordum ama biri B580 önerdi alınır mı hala sıkıntıları var mı uzun vade kullanıcağımdqn 12gb vram benim için iyi.
Hocam b580 I aldın mı durum nedir

Merhabalar bir sistem aldım ancak gpu yok r5 5600 asrock B450 anakartım var 7600 almayı düşünüyordum ama biri B580 önerdi alınır mı hala sıkıntıları var mı uzun vade kullanıcağımdqn 12gb vram benim için iyi.
hocam B580 aldın mı naptın ?

bende düşünüyorum ucuz diye alsam mı acaba ? r5 7600 işlemci var yanına b580 uyar mı acaba ?

bende düşünüyorum ucuz diye alsam mı acaba ? r5 7600 işlemci var yanına b580 uyar mı acaba ?
Bende de 7500f var uymasında sıkıntı yok diyorlar ben ekran kartının deiverlarını merak ediyorum

Bende de 7500f var uymasında sıkıntı yok diyorlar ben ekran kartının deiverlarını merak ediyorum
Bende öyle çok merak ediyorum fps durumu nasıl performansı vesairesi kronik problemi var mı falan

Fiyatı çok uygun Rx 7600 den 1 2k daha fazla sadece

Bende öyle çok merak ediyorum fps durumu nasıl performansı vesairesi kronik problemi var mı falan

Fiyatı çok uygun Rx 7600 den 1 2k daha fazla sadece
Evet hocam hem 12 gb ile de extra iş görüyor

Aldım kartı çalışıyo iyi gibi ama daha tam optimize değil onu bilerek al bana sıkıntı yapmıyo cs2 de low settingste 180 altına düşmüyor 8gb kart yerine alınır gibi alıncaksada vram için alınır

Aldım kartı çalışıyo iyi gibi ama daha tam optimize değil onu bilerek al bana sıkıntı yapmıyo cs2 de low settingste 180 altına düşmüyor 8gb kart yerine alınır gibi alıncaksada vram için alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921
Üyeler
183,919
Son üye
Berat.zeze
Geri