20 nisan 2025 geçti bu kampanya diye biliyorum. Ama uzatmış olabilir vodafone hep böyle oluyor uzatıyor süreyi online a özel falan geçiş için kontrol edilmeli bence fena değil kampanya.YENİ TARİFE
20 nisan 2025 geçti bu kampanya diye biliyorum. Ama uzatmış olabilir vodafone hep böyle oluyor uzatıyor süreyi online a özel falan geçiş için kontrol edilmeli bence fena değil kampanya.YENİ TARİFE
TT ucuz olabilir ama vodefone'un freezone u cashbacki falan baya avantajlı. 2024 ağustos eylül aylarında kaçırmıştım şimdi 10gb paketi daha ucuz yapmışlar geçtim direktTT 5 10 20tl daha ucuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vodofone Premium kullanıp Freezone a katılırsanız hepsiburada için çok iyi indirimler veriyor.
freezoneye dahil değil sanırım bu paketler (kampanyalar da freezoneyi seçince bu paketler gözükmüyor)Vodafone pay freezone için aldım çok iyi
Hayır oluyor şuan bayağı ekmeğini yiyorum bu paketi alıp Vodafone payden kullanıcı tanımi yapıyorsun bu kadarfreezoneye dahil değil sanırım bu paketler (kampanyalar da freezoneyi seçince bu paketler gözükmüyor)
Tamam şimdi baktım 26 yaş altındakiler faydalanıyormuş ben red tarifeleri gibi sandımHayır oluyor şuan bayağı ekmeğini yiyorum bu paketi alıp Vodafone payden kullanıcı tanımi yapıyorsun bu kadar
Vodafone hala hükumetin arka bahçesi olamadığı için 4G bandı vermiyorlar, sebebi bu. Ankara'da merkezde çok zaman 4G 'den 3G'ye düşüyor maalesef.Bu vodafone öyle bir hat ki sadece köyde dağda yaşayanlar geçmeli. Nevşehir'de okurken dağın başında kalıyordum full çekiyordu ulan diyordum millet bunun neyinden şikayetçi ? Şu an istanbul'un göbeğinde maksimum 1-2 diş sinyal gösteriyor. Lanet bir hat taahütüm bitsin direkt bırakıyorum.