Topladığım sistemde bir yanlışlık varmı?

Sistem siyah veya beyaz olması ne kadar önemli?Beyaz olmasa da olur derseniz daha iyi parçalar seçilir.Ek olarak kasanın üst radyatör desteği 240mm siz 360mm sıvı soğutma seçmişsiniz

Sistem siyah veya beyaz olması ne kadar önemli?Beyaz olmasa da olur derseniz daha iyi parçalar seçilir.Ek olarak kasanın üst radyatör desteği 240mm siz 360mm sıvı soğutma seçmişsiniz
Öneriniz varmı hocam

Benim LGA 775 sistem daha dengeli vallaha

Öneriniz varmı hocam

Kasa akvaryum falan baktınız mı?Mesela ben facebook veya sahıbınden uzerınden lianli akvaryum kasa alıp kullanırdım şahsen.Tertemiz kasa bulursanız tadından yenmez.

Fps oyuncusuyum demişsiniz
kulaklık olarak bundan şaşmayın bence*
mouse ve klavye konusunda
@freygasm totali 5k olarak önerme şansın var mı?

Normalde daha f/p anakart önerirdim fakat anakart piyasası da alt üst olmuş şaka gibi.

Dipnot:240hz 1080p de
Eğer teşhir ürüne takılmıyorsanız buna bakablrsnız.Ben aynı satıcıdan anakart ve monitör aldım sorunsuzlardı

Son düzenleme:

Kasa akvaryum falan baktınız mı?Mesela ben facebook veya sahıbınden uzerınden lianli akvaryum kasa alıp kullanırdım şahsen.Tertemiz kasa bulursanız tadından yenmez.

Fps oyuncusuyum demişsiniz
kulaklık olarak bundan şaşmayın bence*
mouse ve klavye konusunda
@freygasm totali 5k olarak önerme şansın var mı?

Normalde daha f/p anakart önerirdim fakat anakart piyasası da alt üst olmuş şaka gibi.
Sadece sistem mi 80k burada ?

sistem
Screenshot_33.webp

Evet ben öyle attım yukarıda bir bakar mısınız ? Nasıl sizce ?
Hocam peki hazır sistem önerir misiniz montaj yapmadım daha önce ve korkuyorum zarar veririm diye hazır sisteme kaydı aklım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım 80k monitör ekipman+kasa olması gerekiyor.

Dipnot:Benım attığım sistemde pahalı tutuyormuş.Önce ki gibi hazır sistem olsa keşke.
Hazır sistem önerir misiniz hocam

Hocam peki hazır sistem önerir misiniz montaj yapmadım daha önce ve korkuyorum zarar veririm diye hazır sisteme kaydı aklım

Hazır sistem önerir misiniz hocam
Olur hocam da tek tek okumaya üşendim en son kaçtı fiyat

80 bin toplam bütçem var buna fare klavye kulaklık monitor de dahil onları çıkarınca 55 60 bin diyebilirim kasa için
Tamam 60'a bakayım.

80 bin toplam bütçem var buna fare klavye kulaklık monitor de dahil onları çıkarınca 55 60 bin diyebilirim kasa için
Işlemci 9600x

Geri